Gala Performantei & Excelentei premiaza valorile 2018

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 nov 2018, 10:37

Ajunsa la cea de-a 8-a ediţie, Gala Performantei & Excelentei 2018 este dedicata promovarii si recunoasterii personalitatilor care au un renume in diverse domenii si care s-au remarcat prin proiectele si activitatile lor deosebite.

Aceste premii au deja o traditie si sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care doreste sa aduca in acest fel recunoastere acelor personalitati publice care s-au remarcat prin performanata si creativitate in domenii precum muzica, artele, campaniile sociale si umanitare, sportul, designul vestimentar, beauty, media.

Prezentatorul Galei este Filip George, om de radio si televiziune, event planner de succes si PR.

 

Evenimentul din acest an se va desfasura intr-un loc select, Ambasad’Or Events & Leisure, in data de 8 noiembrie 2018.Printre personalitatile nominalizate in cadrul Galei Performantei si Excelentei 2018 se afla Elisabeta Lipa, Paula seling, Camelia Potec, Liviu Teodorescu, Doina Melinte.  

 

 

In editiile precedente ale galei au fost premiate nume de legenda din toate ramurile vietii sportive, culturale si sociale din România.

Între ele ii amintim pe Simona Halep, Andreea Marin, Octavian Bellu, Catalin Botezatu, Iuliana Tudor, Monica Rosu, Dragos Patraru,  Mihai Leu Gabriel Cotabita, Monica Iagar.

 

Despre Adela Diaconu, organizatoarea galei

Adela Diaconu a reusit in ultimii zece ani sa imbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist si cu pasiunea pentru moda. Adela si-a câstigat celebritatea si s-a impus in mass-media nationala si locala ca producatoare si realizatoare a emisiunilor „Bv01Ade”, „Fashion Kids”, „Cooking Show”, „Ambasad’Or Play'” de la postul Nova TV, dar si

prin organizarea de evenimente culturale si caritabile.

Fosta tenismena, Adela Diaconu a ales calea jurnalismului de televiziune, in care activeaza de peste zece ani, si in care a adus un alt concept si o alta viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. A incercat mereu ca jurnalist sa vada dincolo de viata publica si perfecta a vedetelor si a oamenilor momentului, a adus in prim-plan reusitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor si acestei tari.

 

Despre Filip George, prezentatorul galei

Filip-George, om de radio si de televiziune, dar si organizator de evenimente la nivel national, este una dintre figurile emblematice ale presei brasovene. Când nu sta de vorba cu personalitati reprezentative ale mediului politic si de afaceri, Filip coordoneaza activitatea propriei agentii de organizare de evenimente, incheie parteneriate si pune la cale activitati si evenimente pentru publicul brasovean si nu numai.

Absolvent al Facultatii de Sociologie si Comunicare din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov, Filip continua sa sustina prin activitatea sa mediul universitar brasovean si incurajeaza studentii si absolventii sa-si indeplineasca planurile de cariera.

 

Partenerii evenimentului: Ambasad’Or Events, Bv01Ade by Adela Diaconu,  Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, EFevents, Auto Schunn, Dacia Plant, Leonidas, Belli Siciliani, Cabina foto Prima, Clara Ilie PR Agency,  Afri Cola, Sarto bespoke, Queen's Flowers by Inna Events, Casa della mozzarella, Cotimanis Show,, Yofi Hair Academy, Frame Atelier, Photo Media Events, MD Film Makers, Luxury Photo

Video, adeladiaconu.ro