Horoscop 2 noiembrie 2018: O zodie va avea de luat o decizie dificila

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 15:35

Ziua de astazi se anunta una plina de provocari. Lucrurile trebuie tratate cu calm si se vor rezolva de la sine.

Scorpion

Sunt sanse mari sa semnezi niste acte importante pentru viitorul tau si al familiei. Ai grija la persoanele care par mult prea dragute tine. Este posibil sa aiba ganduri ascunse.

Sagetator

Nu te lasa dus de val in ceea ce priveste promisiunile cuiva din anturaj. Este bine sa privesti lucrurile obiectiv si sa nu te imbeti cu apa rece.

Capricorn

Cineva mai tanar din familia ta intentioneaza sa faca o mare schimbare in viata, insa tu nu esti de acord cu decizia sa si incerci sa o schimbi. Nu o sa ai parte de succes pentru ca persoana respectiva este incapatanata.

Varsator

Bani ai, stii ce sa cumperi, insa timpul iti lipseste. Fa o lista cu tot ceea ce ai de facut la job si apuca-te imediat pentru a te asigura ca termini in timp util.

Pesti

Oboseala mare. Simti ca iti pierzi rabdarea asteptand un raspuns de la o institutie a statului. Ar fi cazul sa faci si altceva pentru ca va mai dura.

Berbec

Ai cateva idei si fixe. Nu iti calci principiile in picioarele, chiar daca acestea sunt, uneori, exagerate. Din cauza aceasta, o sa intri in cateva conflicte cu rudele.

Taur

Nu ai stare. Esti plin de energie. Ba chiar o sa ii enervezi putin pe cei din jur din cauza faptului ca vorbesti incontinuu. Pe la amiaza o sa te linistesti.

Gemeni

Ai ganduri mari in privinta relatiei intime. De mult timp nu ai petrecut cu partenerul de viata cateva ore doar voi singuri, iar acum faci ceva special pentru el/ea.

Rac

Nu te lasa indus in eroare de detalii gresite. Ar fi cazul ca pana la varsta asta sa stii atunci cand cineva iti intinde o capcana. Pana la urma o sa rezolvi, insa mai multa atentie pe viitor.

Leu

Ai cateva probleme legate de familie care au ramas nerezolvate, iar acum iti faci timp pentru asta. O sa fii incantat de modul in care vor evolua lucrurile.

Fecioara

O ruda tanara, probabil un copil, o sa doreasca sa il ajuti cu ceva legat de scoala. Nu prea ai timp si il repezi. O sa fie cam tarziu cand vei realiza ca pentru un moft de-al tau l-ai ranit. Gasesti o solutie pentru a-i cere iertare asa cum trebuie.

Balanta

Partenerul de viata iti cere o favoare.

Vrea sa il insotesti intr-un loc in care va veni si o persoana pe care nu o placi deloc. De dragul celui drag o sa lasi orgoliul deoparte si vei participa la evenimentul respectiv.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.