Femeia sau barbatul? Cine MINTE MAI MULT si mai des? Cercetatorii au o concluzie NEASTEPTATA

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 04 nov 2018, 13:42

Adevarul despre minciuni!

Oamenii de stiinta din Marea Britanie au chestionat un grup de 2000 de persoane, femei si barbati, pentru a afla cat de sinceri sunt intr-o relatie si care sunt motivele in privinta carora acestia mint cel mai des.

Potrivit rezultatelor acestui experiment, barbatii mint de patru ori pe saptamana, in timp ce femeile mint de trei pe saptamana. Astfel, s-a constatat ca femeile obisnuiesc sa minta pentru a-si construi o imagine mai buna, in timp ce barbatii mint pentru a-i ajuta pe ceilalti.

Conform sondajului, cel mai des, oamenii sustin ca "sunt bine", chiar daca, in realitate, nu se simt bine sau sunt suparati. Minciuna legata de cadourile primite se afla pe locul doi in topul minciunilor. Pe langa acestea, oamenii mai mint in legatura cu veniturile pe care le au, atunci cand nu le place mancarea sau cand li se cere parerea cu privire la felul in care este imbracat cineva.

Cercetatorii britanici sustin ca multe persoane mint cand complateaza un CV sau cand sunt intrebati daca fumeaza sau nu.