Cati bani a primit Florin Salam de la Lower Stan ca sa "uite" de bataia pe care a primit-o: suma este fabuloasa!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 05 nov 2018, 15:16

Scandalul in care Florin Salam a fost batut la o nunta din Italia s-a incheiat.

Se pare insa ca apele s-au linistit atat de repede datorita unei despagubiri importante pe care manelistul ar fi primit-o de la agresorul lui, Lower Stan.

Potrivit unor surse, Florin Salam ar fi primit nu mai putin de 50.000 de euro de la interlop pentru "a uita" de incident.

Lumea manelelor a trait un adevarat soc dupa ce, la o nunta din Italia, Florin Salam a fost agresat de unul dintre invitati.

In timp ce canta si rostea dedicatii primite de la nuntasi, manelistul a fost lovit cu un croseu in plina figura de Lower Stan.

Ulterior acesta si-a cerut scuze pe Facebook pentru ceea ce a facut, motivand ca nu si-a dat seama de gestul nepotrivit pe moment, din cauza ca era "beat si drogat".

"Eu sunt baiatul cu accidentul de aseara cu Salam.

N-am nimic cu el. Îmi cer scuze de la familia lui, de la mama lui, de la copiii lui. Eu sunt prieten cu Salam. El e nasul nostru de familie. Sa tineti cont ca n-am avut nimic cu Salam. Nicio problema. Am fost numai prieteni.

"N-am avut divergente. Am fost baut, drogat, n-am stiut de capul meu ce fac. Sa tineti cont ca eu pe Salam il iubesc.

Si e familia noastra. Cu mesajele pe care le trimiteti, va rog sa va opriti. Nu am nimic cu Salam. Trebuie sa ne intalnim acum si sa-mi cer scuze de la el", a fost mesajul lui Lower Stan la acea vreme.