Sf. Mihail si Gavriil: Cele mai frumoase URARI de trimis celor dragi

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 08 nov 2018, 07:12

Peste 1,3 milioane de romani isi serbeaza, in data de 8 noiembrie, ziua numelui, cu ocazia celebrarii Sfintilor Mihail si Gavriil.

Cu acest prilej, am facut o selectie inedita cu unele dintre cele mai frumoase urari si mesaje pentru a le timite tuturor celor care poarte numele acesor sfinti.

“De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!”

“Fie ca Sfintii Mihail si Gavril sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie mereu alaturi de tine.

La multi ani!”

“Fie ca sfantul ce te protejeaza sa-ti aduca mult noroc, bucurie si impliniri!”

“De ziua ce-ti surade-n prag

De-i porti frumosul nume

Eu iti doresc tot ce-i mai drag

Si mai frumos pe lume!”

“De Sf. Mihail si Gavril, fie ca toti cei dragi sa te inconjoare in caldura sufletelor lor intr-o zi magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!”

“Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de toate lucrurile frumoase din viata ta!”

“De ziua numelui tau, cele mai frumoase dorinte sa-ti devina realitate. La multi ani!”

 “O zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani!”

„Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfantul al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu.

La multi ani!”

„Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfintii Mihail si Gavril cat mai frumoasa si cat mai vesela!”

„Iti urez un cer senin, un soare stralucitor, fericire deplina si tot ceea ce este mai pur si mai luminos. Fie ca aceasta sarbatoare sa-ti aduca in dar realizarea tuturor visurilor.”

„Fie ca Sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri pe toate planurile. Sa ai o zi minunata!”

“Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani! “

“Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!”

“Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfintii Mihail si Gavril!”