Ele sunt zodiile care se simt mai bine singure decat intr-o relatie

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 10 sep 2020, 23:40

Unii nativi din zodiac prefera sa fie singuri, decat sa fie impreuna cu cineva. Iata care sunt zodiile care nu sunt predispuse sa se casatoreasca:

Gemeni. Acesti nativi prefera sa nu-si ia angajamente asa de importante, precum sunt casniciile. Prefera, mai degraba, sa studieze, sa-si asigure o situatie materiala, Inainte de a-si Intemeia o familie.

In plus, pana sa se stabileasca, numara mai multe relatii, In special sezoniere. Legaturile serioase Ii tin pe loc si nu-i lasa sa se desfasoare. Gemenii stau foarte bine la capitolul socializare si Isi fac prieteni noi foarte rapid.

Leu. Adora sa fie aplaudati de cei din jur, asa ca, atunci cand simte ca anturajul si-a pierdut interesul Incearca sa fuga. Cauta oameni dispusi sa-l complimenteze si sa-i spuna la fiecare pas ca ia cele mai bune decizii.

Firea lor autoritara, Insa dependenta de ceilalti, de apecierile lor, Ii influenteaza si cand vine vorba despre relatii. Asa ca ei prefera legaturile pasagere sau sa nu fie implicati In relatii.

Au nevoie sa fie liberi.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.