E din nou SCANDAL! Dupa ce Florin Salam a fost agresat, un alt manelist celebru a fost batut: "Mi-a dat doua, m-a luat ameteala!" Despre cine este vorba

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 10 sep 2020, 23:35

Agresarea lui Florin Salam la o nunta din Italia a agitat serios apele in randul cantaretilor de manele.

A trecut o saptamana de la incident; cu toate acestea, se pare ca lucrurile sunt departe de a se linisti! Marius Babanu, un alt cantaret celebru, a fost si el batut in timp ce sustinea o cantare la un eveniment.

Episodul a fost povestit in detaliu chiar de artist pe pagina lui de Facebook:

"Aseara in jurul orei 23 am fost batut, dupa ce am fost invitat sa cant.

Unul dintre invitati m-a batut cu bestialitate. Nu le-am gresit cu absolut nimic. Nu i-am incurcat. M-au sunat cu o zi inainte, le-am spus ca mai am cantari, dar ca ajung si la ei. 

"Mi-au spus ca gata, te-ai facut obraznic. Cant de multi ani la ei. Au mai fost divergente, dar acum s-a ajuns prea departe. Am fost si la politie si la IML. Fac un apel la toti colegii mei care au ceva de spus ca nu se mai poate.

Am avut umilinte.

"Nu vreau sa spun numele lor pentru ca ar insemna sa fac nenorociri. Nu mai vreau sa cant in familia lor si vreau sa-i tin la distanta.

"Dupa ce am cantat, m-a scos afara, m-a luat prima data dupa gat si mi-a spus ca i-am vorbit nu stiu cum nepotului lui. Mi-a dat doua, m-a luat ameteala", a spus Marius Babanu.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.