Altex iti face bagajul de vacanta!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 08 nov 2018, 11:47

Vacantele de iarna se apropie cu pasi repezi si cu siguranta abia astepti sa mergi la munte ca sa te bucuri de zapada sau poate, din contra, preferi sa uiti de frig si sa iei un avion spre zari mai calde.

Concediul reprezinta o ocazie perfecta de a lasa in urma tot stresul acumulat timp de un an si de a petrece zile minunate departe de birou si de responsabilitati, admirand locuri noi si plimbându-te pe coclauri de munte sau prin orase straine.

Ca sa iti iasa vacanta ca la carte, ai nevoie in primul rând de putina organizare: odata ce ai rezolvat detaliile legate de transport si cazare, mai ramâne doar sa faci bagajul, astfel incât sa ai la tine orice ti-ar trebui, de la haine de schimb si carti de citit pe drum, pâna la laptop, telefon ci produse cosmetice. Cauti trolere la preturi imbatabile si de calitate superioara? Altex iti pune la dispozitie bagajele perfecte pentru vacanta, astfel incât tu sa te pregatesti de un concediu fara griji. 

In functie de tipul destinatiei si mijlocul de transport cu care vei calatori, e bine sa gasesti din timp genul de bagaj care ti se potriveste cel mai bine. Citeste in continuare si afla ce variante ai la dispozitie:

1. Geanta de voiaj

Pâna acum cativa ani, geanta era una dintre variantele preferate pentru calatoriile românilor, fie ele vacante mai lungi sau mai scurte. Principalul avantaj este ca in general este foarte usoara si in acelasi timp incapatoare, asa ca poti pune in ea o gramada de lucruri, pentru ca nu se umple atât de repede. De asemenea, in portbagajul masinii vei reusi sa ii faci loc fara probleme, fiindca materialul nu e atât de rigid ca in cazul unui troler, ceea ce inseamna ca la nevoie o poti inghesui printre restul bagajelor.

Dezavantajul intervine daca ai de gând sa mergi foarte mult pe jos, iar geanta este grea si voluminoasa. Sa recunoastem, nu ti-ar placea sa cari un bagaj greu, sa transpiri si sa depui efort, in loc sa te bucuri de vacanta si sa te relaxezi. Aici te poate salva geanta-troler, care este dotata cu roti si poate fi astfel o varianta foarte buna.

2. Trolerul

E cel mai intâlnit tip de bagaj, mai ales datorita faptului ca e usor de transportat, incapator si are un aspect elegant. Un mare avantaj fata de alte variante, precum rucsacul sau geanta de voiaj, este ca poti aseza hainele in el astfel incât sa nu se sifoneze, ceea ce e ideal atunci când nu ai la tine un fier de calcat. Daca vrei sa alegi un troler pentru copii, ai mare grija sa verifici intâi greutate si inaltimea, astfel incât sa nu achizitionezi modele ce se pot dovedi prea grele sau voluminoase pentru constitutia celor mici.

La Altex gasesti oferte bune la diverse tipuri de troler lamonza, in functie de necesitatile si preferintele tale: trolere cu incuietoare sau cifru, extra-large, mari, medii sau de cabina. În cazul in care pleci in vacanta si inca nu stii care ar fi cel mai bun troler pentru calatorie, tine cont de urmatoarele aspecte:

-        Daca vei calatori cu avionul si ti-ai achizitionat si bagaj de cala sau daca mergi cu masina proprie, poti opta pentru un troler mare si incapator. Trolerele extra-large sunt perfecte pentru vacantele lungi, mai ales cele in locuri indepartate, fiindca vei avea cu siguranta nevoie de multe lucruri si poate te vei intoarce si cu suveniruri pentru acasa. Se apropie perioada sarbatorilor, asa ca un bagaj mare inseamna si mult spatiu pentru cadouri.

-        In cazul in care calatoresti doar cu bagaj de mâna, alege mai degraba un troler de cabina, pentru a evita sa achiti taxe suplimentare. Citeste pe site-urile companiilor aeriene care sunt dimensiunile bagajelor acceptate si apoi cumpara trolerul in functie de acestea.

 

-        Evident, poti alege trolerul preferat si in functie de culoare si design. Daca mergi intr-o calatorie de afaceri, probabil e mai indicat sa folosesti un troler cu aspect business, care sa denote seriozitate, ceva inchis la culoare si compact. Daca e vorba de o vacanta, mai ales una intr-un loc care iti inspira bucurie si pofta de viata, opteaza pentru un troler colorat si vesel, care te va insoti de-acum incolo in toate excursiile.

-        Inainte de a pleca, nu ar fi rau sa iti etichetezi trolerul sau geanta de voiaj, mai ales daca vei calatori cu bagaj de cala. Exista situatii in care un alt pasager are bagajul similar cu al tau si te poti trezi ca, la fel ca in filme, ajungi la destinatie cu lucrurile altcuiva.

3. Rucsacul

Daca nu vrei sa tragi bagajul dupa tine si esti genul care prefera stilul sport si casual, cumpara-ti un rucsac. Ca avantaje, e practic, comod si de multe ori mult mai usor de carat, fiindca distribuie greutatea uniform si e mai facil de dus decât o geanta de voiaj. Este ideal pentru vacantele la munte, unde nu ai putea urca pe pante cu o geanta sau un troler de mâna. E, de asemenea, potrivit pentru vacantele urbane, atâta timp cât stii ca te vei plimba toata ziua prin trenuri, vei traversa pe jos diverse orase si vei avea nevoie de libertate de miscare.

Totusi, in cazul in care te confrunti cu probleme cu umerii sau coloana verterbrala si nu ai voie sa cari greutati, rucsacul nu va fi cea mai buna alegere. De asemenea, daca vrei sa ajungi la hotel cu lucrurile nesifonate, un rucsac nu se va dovedi alegerea ideala.

Daca iti doresti un troler ieftin, frumos si de calitate, nu ezita sa il cauti la Altex, unde Black Friday iti aduce oferte una si una, la preturi excelente. Odata ce ai rezolvat problema bagajului, nu mai ramâne decât sa te asiguri ca ai impachetat portofelul, actele si telefonul, dupa care vacanta poate incepe!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.