Adelina Pestritu, ultimele pregatiri inainte de botezul fiicei sale! Iata cum a fost surprinsa cu cateva ore in urma!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 nov 2018, 16:40
video Foto(6)

Adelina Pestritu si Virgil Steblea isi boteaza fetita.

Astazi, Adelina Pestritu si iubitul ei, Virgil Steblea isi crestineaza fetita. 

 

 

In ultimele saptamani, Adelina s-a dedicat trup si suflet pregatirilor pentru marele eveniment, deoarece si-a dorit enorm ca totul sa iasa ca la carte.

 

 

Pe langa organizarea in sine a botezului si a petrecerii de botez, Adelina a avut mare grija sa arate impecabil in ziua cea mare si a recurs la o dieta eficienta si la mult

sport. Si in plus a tinut sa pregateasca si o surpriza invitatilor sai. Vedeta a invatat sa danseze pe muzica aromana, pentru a dansa alaturi de un ansamblu profesionist in seara petrecerii de botez.

 

 

 

Adelina Pestritu si iubitul ei au mers seara trecuta la salonul unde va avea loc petrecerea, pentru a se asigura ca totul este in ordine.

 

 

 

De curand, Adelina a publicat pe contul ei de socializare o prima imagine in care apare alaturi de micuta Zenaida si de Virgil, inainte de slujba de botez. 

Frumaosa bruneta a ales sa poarte o tinuta atipica. Aceasta nu a optat pentru o rochie de zi, ci a imbracat un costum alb format din pantaloni evazati si un sacou elegant, completat de o esarfa neagra, diafana si de o

palarie superba. Pentru micuta Zeny, Adelina a optat pentru o rochita alba, o panglica cu floare alba pe cap si o pereche de pantofiori albi.

"Suntem gata pentru crestinarea micutei Zeny!", a scris Adelina Pestritu pe contul ei de socializare.

Crestinarea micutei Zenaida, la biserica Nasterea Maicii Domnului din centrul Bucurestiului, va fi urmata de o petrecere pe cinste cu peste 400 de invitati.

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.