Horoscop SAPTAMANAL 12-18 noiembrie 2018. Alte 3 MARI SCHIMBARI la rand cu Venus, Mercur si Marte! Cosmosul isi continua turul de forta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 nov 2018, 18:07

Luna noiembrie 2018 este startul unei noi ere, asa cum ne promite Cosmosul!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 12-18 noiembrie 2018, ultima saptamana intreaga sub zodia Scorpion 2018, saptamana care contine alte 3 evenimente astrale importante, ce vin dupa cele 4 evenimente foarte mari din saptamana trecuta concentrate in 3 zile consecutive!

 

Suntem la capatul unui maraton astral impresionant: Nodurile Lunare ce ne spun totul despre karma si destinul nostru si-au schimbat semnul pentru urmatorii 2 ani, ajungand dupa 19 ani in axa Rac – Capricorn (tu stii unde erau Nodurile Lunare cand te-ai nascut si ce spun despre destinul tau? Daca nu, citeste aici);

Uranus cel rebel retrograd a reintrat in Berbec pana in martie 2019, unde a mai fost 7 ani, ca sa verifice ultima data ca lectiile din acesti ultimi ani sunt intelese si integrate; Luna Noua a fost in Scorpion, ajutandu-ne sa iertam si sa fim iertati, abia apoi sa mergem mai departe; iar Jupiter, Marele Benefic, cea mai mare planeta a sistemului solar, Lordul norocului, belsugului si oportunitatilor reajunge acasa in Sagetator pentru urmatoarele 13 luni, impactandu-ne tot anul 2019 cu energia sa.
Ce fel de belsug aduce Jupiter pentru zodia ta in 2019? Afla aici. 

Acest context puternic ce se simte in fiecare dintre noi ar fi fost suficient ca sa luam o pauza ca sa ne acomodam cu aceste energii.

 

 

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbec, este o saptamana ce iti ofera contextul de a pune la punct, clarifica si finaliza unele aspecte care te-au preocupat sau ti-au dat bataie de cap in ultimul timp.

Nu vei fi singur in asta, pentru ca oamenii care tin la tine iti sustin cauza. Foloseste saptamana pentru a indrazni sa iei initiativa si sa planifici viitorul fara frica si ezitare, energiile astrale te sustin. Initiativa suplimentara, inspiratia si motivatia sunt ideale ca sa iasa totul bine.

Totodata, este un timp tocmai bun pentru destul de multe distractii dar si pentru schimbari ce se vor intampla rapid si destul de placut, fara incidente.

Poate ca nu vei termina totul, dar macar pui mecanismele in functiune. Uneori a porni este cel mai greu lucru, deci profita de aceasta energie impulsiva inainte ca Marte sa intre de Vineri in sensibilul Pesti.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.