Horoscop 13 noiembrie: Capricornii vor trai momente unice astazi

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 14:40

Desi este marti 13, ziua de astazi nu este una cu ghinion, majoritatea zodiilor vor avea o zi foarte buna pe toate planurile.

Scorpion

Pune-ti mintea la contributie si gaseste o solutie cu ajutorul careia sa iti impresionezi superiorii. Acum este momentul sa iesi in evidenta si sa fii promovat.

Sagetator

Nu te lasi induplecat de rugamintile unui apropiat, care iti cere sa il insotesti undeva. Ocolesti evenimentul pe motiv ca va veni o persoana pe care nu o placi si vrei sa o eviti.

Pana la urma vei ceda.

Capricorn

Stai mai mult timp cu familia. In sfarsit, ai reusit sa te eliberezi de la job si sa fii alaturi celor dragi. O sa aveti parte de momente unice.

Varsator

Fii mai atent la partea financiara pentru ca ai facut cheltuieli inutile si o sa fii pus in situatia de a te imprumuta.

Daca vrei sa eviti acest moment, nu te duce astazi la cumparaturi.

Pesti

Nu credeai ca o sa ajungi sa iti fie atat de drag de o ruda foarte tanara, insa acum ai vrea sa iti petreci multe ore in prezenta sa. Poate fi vorba despre un nepot.

Berbec

Pentru ca totul sa iasa bine esti nevoit sa depui un efort suplimentar.

De obicei, esti relaxat si nu iti pasa prea mult, insa acum este momentul sa faci ceva deosebit.

Taur

Nu te intereseaza ce au altii de facut, insa tu esti pus pe treaba si nu te lasi distras de nimic. Nici macar daca suna alarma de incendiu, nu te clintesti de la birou.

Gemeni

Simti nevoia sa discuti cu cineva despre ceea ce ti se intampla in prezent.

Problema este ca prietenii sunt cam ocupati. Singurii disponibili sunt cei din familie. In acest fel realizezi inca o data ca rudele iti sunt alaturi mereu.

Rac

Daca vrei sa faci o calatorie intr-o zona mai indepartata, pregateste-te din timp. Asigura-te ca ai toate actele in regula. Si bagajele trebuie sa fie facute cu grija pentru ca schimbarile de temperatura te pot pune in dificultate.

Leu

Se va pune multa presiune pe tine. Toti din jur iti cer cate ceva fara sa se gandeasca daca ai timp si posibilitatea de a-i ajuta. O sa te simti epuizat.

Fecioara

Cam multi nervi pentru o zi ce se anunta a fi linistita. Seara trebuie neaparat sa faci ceva ca sa te relaxezi pentru ca tensiunea de peste zi isi va pune amprenta asupra ta.

Balanta

Vor fi multe evenimente astazi si vei ajunge la limita puterilor. Maine va trebui sa te calmezi pentru a nu claca. Nici pentru weekend sa nu iti faci planuri.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.