Andreea Mantea a facut anuntul: ''Dragii mei, aceasta este ultima saptamana...''

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Oana Picerea
Actualizat: 01 dec 2018, 13:53

Andreea Mantea a plecat in Turcia pentru a filma noua emisiune matrimoniala ce va fi difuzata incepand cu 19 noiembrie pe Kanal D, ''Puterea Dragostei''

'' Dragii mei, aceasta este ultima saptamana in care puteti urmari emisiunea “Te Vreau Langa Mine”. Incepand de luni, 19 noiembrie, de la ora 10.00 si de la ora 13.00, va invit sa fiti alaturi de mine intr-un nou proiect de suflet!

Citeste si:  Andreea Mantea, marturisiri inedite! "Astazi este marti, 13 si mie mi se intampla de fiecare data trei lucruri rele!" Vedeta a recunoscut ca se teme de superstitii! 

PutereaDragostei este un reality show matrimonial, unde 6 fete si 6 baieti s-au inscris pentru a-si gasi marea iubire si pentru a face parte dintr-un adevarat experiment social. Concurentii au ajuns deja in Istanbul, Turcia, unde se vor desfasura filmarile'', si-a anuntat Andreea Mantea printr-un mesaj pe Facebook. 

Pentru a fi la curent cu totate noutatile prinvind emisiunea ''Puterea Dragostei'', va invitam sa ne urmariti si pe Instagram.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.