Horoscop zilnic 15 noiembrie: Racii vor reusi, in sfarsit, sa isi faca ordine in viata

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 14:25

In timp ce Scorpionii au sanse mari sa primeasca o recompensa, Sagetatorii vor primi o sarcina destul de importanta, care va fi o provocare pentru ei.

Scorpion

Esti persoana potrivita pentru a te ocupa de un proiect important. Faci sa se intample numai lucruri bune. Te poti astepta la o recompensa.

Sagetator

Responsabilitatea pentru o sarcina destul de dificila pica pe umerii tai. Priveste totul ca pe o provocare si da tot ce ai mai bun. La sfarsitul lunii o sa fii laudat, ceea ce o sa te faca sa repeti experienta.

Capricorn

De obicei, preferi sa o iei pe drumul pe care il cunosti, dar astazi incerci sa scutesti din timpul petrecut catre munca. Problema este ca te ratacesti putin. Pana la urma revii la traseul stiut.

Varsator

Jupiter este responsabila cu distractia si te influenteaza mult astazi. O sa fii cu zambetul pe buze si orice vezi ti se pare amuzant.

Vezi doar partea plina a paharului, chiar daca seful te anunta ca o sa stai peste program.

Pesti

Daca nu risti, nu castigi. Indrazneste si joaca la un concurs. O sa fii uimit de rezultat. Totusi, nu te astepta sa castigi marele premiu la loto.

Berbec

Ramai blocat intr-un fel de bucla. Nu reusesti sa treci nici macar daca te concentrezi la maximum asupra ei.

Te depaseste aceasta chestiune. Cere ajutorul unui cunoscut.

Taur

Ajungi la limita rabdarii cu o ruda care are impresia ca esti la dispozitia sa la orice ora din zi. Rabufnesti si ii spui tot ce te deranjeaza.

Gemeni

Te linistesti astazi, pentru ca o sa afli ca problema de sanatate care te speriase nu este atat de grava pe cum parea la inceput.

Rac

Iei taurul de coarne si pui lucrurile la punct la birou. Ai mai incercat si pana acum, dar argumentul pe care il aduci de data aceasta va face diferenta.

Leu

Limiteaza-te la discutii scurte astazi, pentru ca ai multa treaba. Ai ramas in urma cu ceva si trebuie sa fii foarte atent. Nici macar de o cafea nu o sa ai timp.

Fecioara

Se apropie data la care sefii vor sa primeasca un raport detaliat pentru ultimele luni. Nu esti pregatit. Fa-l astazi, pentru ca e posibil sa ti-l ceara mai devreme.

Balanta

Ai repetat zi de zi ceea ce trebuie sa spui cand o sa te intalnesti cu o persoana care te intimideaza. Iar acum cand se intampla uiti tot ceea ce ai memorat.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.