Adelina Pestritu, GOALA in camera de hotel in vacanta din Dubai! Imaginile au ajuns pe internet: "Ce priveliste!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 15 nov 2018, 13:30

Dupa ce a facut o petrecere grandioasa cu ocazia botezului fetitei sale, Adelina Pestritu si iubitul ei, Virgil Steblea, au plecat in vacanta in Dubai.

Ajunsa la temperaturi calde Adelina a profitat si nu a ezitat sa isi expuna corpul perfect la soare. Vedeta a incins ieri imaginatia fanilor dupa ce a postat pe contul ei de Instagram o fotografie in care apare imbracata intr-un costum de baie.

Costumul din 2 piese ii punea in evidenta trupul perfect: Adelina are o talie de vis, pare ca nici nu a nascut in urma cu doua luni.

In urma cu 4 ore Adelina a publicat o poza intr-o ipostaza si mai provocatoare: ea apare pe balconul camerei de hotel goala, acoperita doar de un prosop: "Mornings like this", a scris Adelina in dreptul imaginii.

Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara: "Ce priveliste!", "Fiecare cu vederea lui! Nici Virgil nu sta rau deloc!" au fost cateva remarci din partea fanilor.

Iata imaginea:

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.