Horoscop zilnic 16 noiembrie: o zodie face astazi un lucru pe care il va regreta! Va avea mult de suferit

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 14:20

Weekendul bate la usa, asa ca Sagetatorii vor gasi prilejul ideal astazi pentru a se relaxa.

Scorpion

Daca locuiesti la oras, nu vei incepe ziua prea bine din cauza traficului. Insa imediat ce ai ajuns la birou situatia se va imbunatati datorita unui coleg care iti da o veste buna.

Sagetator

Profita de faptul ca este ultima zi de lucru si incearca sa te relaxezi. Gandeste-te ca nu te alearga nimeni daca nu termini totul astazi. Mai ales ca termenul limita este abia saptamana urmatoare.

Capricorn

Vrei neaparat sa ajungi intr-un loc anume, insa iti lipseste timpul. Ai vrea sa maresti ziua, insa cum acest lucru nu este posibil, incearca sa iti setezi prioritatile.

Varsator

Esti foarte nelinistit din cauza a ceva ce afli de la o ruda aflata la mare departare. Pana la urma o sa realizezi ca totul se intampla doar in mintea ta si ca in realitate totul este mult mai simplu.

Pesti

Se pune presiune pe tine pentru a ajuta pe cineva. Te afli intr-o situatie complicata pentru ca nu vrei sa influentezi pe nimeni, mai ales ca nu este vorba despre un apropiat al tau.

Berbec

Ai de facut multe drumuri astazi, asa ca imbraca-te in asa fel incat sa te simti cat mai comod. De asemenea, pentru seara nu iti programa nicio intalnire pentru ca nu vei mai fi in stare.

Taur

Nu ai nicio teama referitor la hopul pe care trebuie sa il treci astazi. Abia inainte de momentul cheie, incepi sa tremuri putin. Seara sigur o sa ai ce sa sarbatoresti.

Gemeni

Cineva a gresit fata de tine si refuzi sa treci usor peste asta. Esti hotarat sa il faci sa plateasca sau macar sa se invete minte.

Dupa cateva ore de gandire, o sa realizezi ca este pierdere de timp.

Rac

Iti surade oferta celui iubit de a pleca undeva weekendul ce vine. Deja incepi cautarile pentru destinatia perfecta. O sa fie un adevarat succes.

Leu

Zgomotul din jur te impiedica sa te concentrezi la ceea ce trebuie. Daca nu merge si nu merge, inchide-te un birou departe de agitatie.

Doar asa o sa reusesti.

Fecioara

Ai obiceiul de a-ti complica viata fara sa iti dai seama. Esti pus sa faci ceva simplu, insa din dorinta de a iesi mereu pe primul loc, fortezi nota si o sa te blochezi inainte de a termina. O sa ai nevoie de o mana de ajutor.

Balanta

Ai foarte multa grija la tot ceea ce faci astazi pentru ca te pandesc pericolele.

Deschide bine ochii chiar si atunci cand mergi pe strada.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.