Ce-ţi cumperi cu BUY BACK de la Altex?

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 16 nov 2018, 10:57

Campania “Buy Back” de la Altex se desfăşoară la nivel naţional în toate magazinele Altex din România, în perioada ianuarie - decembrie 2018.

Programul se adresează tuturor consumatorilor care dispun de electrocasnice mari (aici sunt incluse maşinile de spălat rufe, aparatele frigorifice, uscătorul de rufe sau maşina de spălat vase) şi care se găsesc atât în stare funcţională cât şi nefuncţională. Trebuie precizat că aparatul frigorific trebuie să-şi păstreze motorul şi compresorul, iar o maşină de spălat motorul şi cuva.

Programul BuyBack Altex a început undeva în anul 2010, iar Altex este printre primii care au pus bazele.

Este o iniţiativă foarte bună deoarece ridică în rândul consumatorilor săi problema importanţei reciclării electrocasnicelor mari şi totodată îi responsabilizează pe aceştia. Este foarte important de ştiut că produsul care urmează a fi dat spre Altex este ridicat de la uşa casei tale şi eşti scutit de predarea personală în magazin. Altex BuyBack este un program cu un impact pozitiv asupra mediului înconjurător dar şi comportamentului consumatorului faţă de folosirea electrocasnice şi consumul de energie.

Pentru că problema deşeurile este una de actualitate este foarte important să se ia acţiune şi consumatorii să fie implicaţi în activităţi de acest fel. Reducerea deşeurilor din natura este o preocupare constantă deoarece acestea pot avea efecte nocive asupra mediului înconjurător (pot distruge habitate, contribuie la infertilitatea solului etc).

Mai mult, aducerea electrocasnicelor vechi va permite consumatorilor să opteze pentru modele de electrocasnice mai noi şi mai eficiente energetic.

Unii dintre noi au un frigider de peste 10 ani, care foloseşte o tehnologie mai veche de funcţionare ceea ce creşte consumul de energie şi uneori poluează fonic. Cu programul de Buy Back electrocasnice scapi de această problemă şi totodată primeşti şi un voucher pentru a-ţi achiziţiona unul nou.

Cum îţi iei electrocasnice noi?

Primul criteriu pentru a participa la Buy Back electrocasnice 2018 este să deţii un aparat din categoria electrocasnice mari şi în această categorie sunt incluse: aparatele frigorifice, maşina de spălat rufe, uscătorul de rufe şi

maşina de spălat vase. Trebuie predate acelaşi tip de produs cu cel care urmează a fi achiziţionat, complet( nedezmembrat, cu motor) în perioadă destinată acestui program. Aparatul trebuie dus la unul din magazinele Altex participante la acest program sau poate fi ridicat de la uşa casei, moment în care se aplică şi reducerea pentru noul produs. Astfel dacă vei oferi un frigider vechi, trebuie să aibă intact motorul şi vei avea posibilitatea de a achiziţiona unul nou şi cu un discount după cum urmează:

La cumpărarea de aparate frigorifice, frigidere cu 1 uşă, frigidere cu 2 uşi, combine frigorifice, congelatoare, lăzi frigorifice, vitrine frigorifice, side by side vei beneficia de un voucher de 100 de lei dacă predai un aparat  frigorific vechi care este unul din cele enumerate anterior indiferent de marcă). 

La achiziţia unei maşini de spălat rufe automate sau uscătoare de rufe,  vei primi un voucher de 100 de lei dacă vei preda maşina de spălat rufe automată sau un uscător de rufe, indiferent de marcă.

La achiziţia unei maşini de spălat vase vei primi o reducere de 100 de lei dacă predai o maşină de spălat vase indiferent de marcă.

După cum spuneam produsul predat trebuie să facă parte din categoria electrocasnicelor mari şi să aibe funcţii asemănătoare. Procesul e foarte simplu: după ce ai luat la cunoştinţă procesul, mergi în magazin, îţi alegi un produs din categoriile menţionate anterior, după care o echipă se va deplasa la uşa casei tale şi va ridica produsul, pe care l-ai pregătit în prealabil.  Ulterior îţi va fi livrat produsul nou şi vei plăti cu 100 de lei mai puţin din preţul afişat în magazin.

Oferta de electrocasnice mari e foarte variată pe altex.ro aşa că fă-ţi timp, fă un scurt research al modelului de produs pe care-l vrei şi ulterior mergi în magazin să faci schimbul. Maşinile de spălat au fost cele mai căutate electrocasnice la programul de Buy Back Altex 2018. În general maşinile de spălat rufe sunt cele mai căutate pentru că sunt foarte practice în gospodărie şi salvează mult timp, însă criteriul sezonalităţii trebuie luat şi el în considerare (vara cele mai multe Buy Back au fost pe partea de aparate frigorifice). Prin oferta de Buy Back maşini de spălat rufe poţi să-ţi alegi o maşină modernă din gama pusă la dispoziţie în magazine. Există 4 tipuri de maşini de spălat rufe din care să alegi: frontale, verticală, incorporabilă sau cu uscător. Sunt maşini de spălat rufe din clase energetice superioare şi unele dintre ele vin şi cu garanţii extinse la 5 ani.

Pe lângă maşinile de spălat rufe, nu uita că ai posibilitatea de Buy Back frigidere, dar şi de Buy Back maşini de spălat vase. Altex te încurajează să ai grijă de locuinţa ta şi de mediul înconjurător şi să vii cu maşina de spălat rufe sau frigiderul vechi ca să beneficiezi de un voucher de 100 lei si să-ţi iei produsul dorit. Nu rata ofertele de pe altex.ro şi fă parte din programul Buy Back.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.