Cum s-a acomodat David, baietelul Andreei Mantea, in Turcia?

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 17 nov 2018, 11:59

Fiul vedetei a inceput deja sa vorbeasca turca si se pregateste de gradinita.

Luni, 19 noiembrie, la ora 10:00, la Kanal D va debuta marea premiera a show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”, in care sase fete si sase baieti isi cauta jumatatea. Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, se afla deja in Turcia, la Istanbul, alaturi de fiul sau, David, acolo unde au loc filmarile pentru show-ul care uneste destine.

Andreea Mantea a marturisit in exclusivitate ca, in curand, David se pregateste sa mearga la gradinita, in Istanbul, si ca deja si-a insusit cuvinte in limba turca, care il ajuta sa comunice mult mai usor cu cei din jur.

“Ne acomodam usor, usor, David se simte foarte bine aici, si asta nu face decat sa ma bucure si mai tare. In curand, va merge si la gradinitia aici, dar ma pasc niste emotii uriase, pentru ca nu stapaneste foarte bine limba turca, desi a inceput sa invete cate ceva. Nu il vad speriat in momentul in care aude ca se vorbeste in jurul lui o alta limba.

Incearca sa se adapteze si sa le explice celor din jur ceea ce vrea, asa cum poate el”, a spus Andreea Mantea.

Emotiile sunt uriase pentru Andreea Mantea pentru ca incepe show-ul “Puterea Dragostei”, pentru care s-a mutat, impreuna cu fiul ei, David, in Istanbul. Asteptarile sunt uriase, concurentii nerabdatori sa simta fiorii iubirii, iar Andreea sa revina alaturi de telespectatori.

Nu ratati, luni, de la ora 10:00, si de la ora 13:00, prima editie a show-ului matrimonial “Puterea Dragostei”, difuzat la Kanal D. Emisiunea va putea fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 10:00, si de la ora 13:00. Prima Gala a show-ului va fi difuzata sambata aceasta, la ora 15:00.