Lovitura COLOSALA pentru Dragnea. Decizia de NECREZUT a Gabrielei Firea!

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 19 nov 2018, 12:18

Cu numai cateva minute inaintea inceperii sedintei Cex, Gabriela Firea si-a dat demisia din functia de presedinte interimar al organizatiei PSD Bucuresti.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste luni urmand sa discute activitatea ministerelor, remanierea guvernamentala, noi numiri pe functii in interiorul partidului, dar si eventuale sanctiuni impotriva Gabrielei Firea, critic vehement al liderului partidului, Liviu Dragnea.

"Cel mai important e sa fim oameni, iar in cazul unui partid sa fim membri si apoi sa avem functii. Stim ce se va intampla, desi sedinta nu a inceput.

Nu este democrat sa se dezbata inainte informal sa in birouri, restaurante. Mi-ai depus acum demisia din calitatea de presedinte interimar la PSD Bucuresti. Este o forma de protest a mea pentru ca de 2 ani dl. Dragnea a blocat alegerile la aceasta organiziatie pentru a fi vulnerabila. Poate si statutul ar trebui amendat pentru ca nici o pozitie interimara nu poate dura 2 ani. A fost un plan(...) Ma gandeam, daca dl Dragnea ar fi depus atata energie cum a depus pentru a ma lichida pe mine, am fi avut deja la stadiul de fundatie si spitalele regionale", a
declarat Gabriela Firea, inainte de sedinta CEx PSD, potrivit Mediafax.