Horoscop COMPLET 19-25 noiembrie 2018. Bogatie de noi evenimente: incepe zodia Sagetator, avem Luna plina, Neptun iese din retrograd

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 20 nov 2018, 10:56

Horoscop saptamanal.

Iata horoscopul saptamanal 19-25 noiembrie 2018 pentru ultima saptamana intreaga din luna noiembrie dar si cea in care au loc ultimele 3 evenimente MARI ale lunii, venite in succesiune in 3 zile la rand, asa cum au fost si cele din saptamanile anterioare. Ne asteapta zilele viitoare mutarea Soarelui in zodia Sagetator, o Luna plina fascinanta in Gemeni si iesirea lui Neptun, planeta viselor, din retrograd! Toate acestea aduc o energie puternica de entuziasm si frenezie, insa sa vedem la ce o folosim.

  • BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Saptamana aceasta esti mai introvertit si asta te duce sa explorezi locuri mai adanci si mai ascunse ale personalitatii tale. Ai nevoie sa faci anumite schimbari si sa iti revizuiesti prioritatile, in timp ce vei avea si de clarificat si rezolvat lucruri stagnante din trecut. Fii atent si foloseste-ti creierul ca sa vii cu concluziile cele mai potrivite.

Comportamentul tau introvertit te cam scoate din gasca si multime si te impinge spre interiorul tau si ceea ce simti. Familia si prietenii apropiati iti vor da raspunsurile de care ai nevoie.

 

Foloseste acest timp ca sa te gandesti si la viitorul tau. Poate ca dorintele cuiva apropiat devin mai clare decat erau inainte si au legatura si cu tine. Cu cat discuti mai clar, cu atat vei sti despre ce e vorba si vei putea lua decizii in acord cu inima ta.

  • TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Saptamana aceasta ti se solicita atentia pe schimbarile pe care le-ai planificat de ceva timp despre viitorul tau. Astrele favorizeaza aceasta directie si te ajuta sa planifici pasii urmatori cu prudenta si atent la factorii negativi posibili. Aspecte financiare ce au legatura cu altcineva pot ajunge la un punct de cotitura, in special daca simti ca te impacteaza personal.

Focusandu-te pe prioritati, poti descoperi ca nu esti suficient de sustinut si ca nu prea exista intentie sa fii de acum incolo. Lamureste-te unde te afli de fapt. Nu intra in conflicte cu oamenii apropiati tie, pentru ca esti predispus sa te certi cu ei. Mentine-ti un profil calm si fii flexibil.

 

Citeste articolul complet pe Kfetele.ro.