Se anuleaza sau nu GREVA de la metrou? Anuntul facut de sindicalisti

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 20 nov 2018, 16:15

Update: In urma anuntului facut de presedintele Klaus Iohannis care a respins numirea Liei Olguta Vasilescu in functia de ministru al Transporturilor, greva de la metrou a fost anulata.

Sindicalistii anuntasera ca greva de la metrou se va suspenda pana la numirea Liei Olguta Vasilescu ca ministru al Transporturilor, urmand ca ulterior sa fie reluate negocierile.

Sindicatul de la Metrou (USLM) sustinea, luni, ca este deschis negocierilor.  "Suntem dispusi in continuare la negocieri mai ales ca din informatiile difuzate in presa chiar azi (ieri-n. red) urmeaza a fi schimbata atat conducerea Ministerului cat si cea executiva, conditii in care suntem nevoiti sa asteptam intalnirea cu noile organe de conducere si apoi ne vom pronunta daca avom declansa greva propriu-zisa" arata USLM.

Angajatii Metrorex au anuntat saptamana trecuta ca vor urma sa intre in greva generala, pe o perioada nedeterminata, incepand de miercuri, 21 noiembrie, intre orele 4:00- 16.00. Aceasta actiune de protest a fost suspendata.

Tribunalul Bucuresti a decis, marti, dispunerea incetarii grevei sindicalistilor Metrorex. Hotararea nu este definitiva.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.