Kanal D si-a adjudecat in palmares inca trei premii importante. Postul de televiziune, premiat in cadrul Galei Premiilor Radar De Media

Autor: Daniela Iliuta Editor Web: Oana Picerea
Actualizat: 23 nov 2018, 13:32
video Foto(6)

In cadrul Galei Premiilor RadarDeMedia 2018, care a avut loc in aceasta seara, intr-o atmosfera plina de stralucire, vedete, personalitati emblematice ale showbiz-ului autohton si reprezentanti ai mass media si ai unor companii, si-au dat intalnire cu ocazia decernarii distinctiilor, in urma votului publicului din Romania.

Astfel, Kanal D si-a adjudecat trei premii importante in aceasta seara: “Teo Show” – Cea mai buna emisiune TV, fenomenul “Exatlon” – Cel mai bun reality show, Victor Slav – Cel mai sexy star TV.

 

“Exatlon”, emisiunea care se bucura de un real succes, adunand in fata micilor ecrane milioane de romani, editie de editie, a fost preferata publicului din Romania, fiind votata in cadrul Premiilor RadardeMedia ca Cel mai bun reality show.

 

Divertismentul de calitate propus de Teo Trandafir si Bursucu, in cadrul emisiunii “Teo Show”, a atras simpatia fanilor, acestia desemnand-o ca fiind Cea mai buna emisiune TV a anului 2018.

 

Victor Slav, unul dintre prezentatorii show-ului “Vulturii de Noapte”, si-a adjudecat titlul de Cel mai sexy star TV, in cadrul Galei.