Baietii incearca sa afle cine se joaca si cine cauta iubirea in casa "Puterea dragostei"! "Toti, in afara de Madalin, care traieste intr-un alt stil, sunt aici pentru experienta!" Iata ce parere are Daniel despre atitudinea lui Madalin, dar si despre ceil

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 nov 2018, 11:59

Baietii au fost deranjati de atitudinea superficiala a fetelor si incearca sa desluseasca jocul acestora.

Daniel a deschis un subiect sensibil in casa baietilor, asa-zisul joc al fetelor. Acesta a subliniat faptul ca unele fete si chiar unii dintre baietii au venit la "Puterea dragostei", doar de dragul de a acumula noi experiente.

Madalin a sustinut faptul ca nu exista un astfel de joc nici de partea fetelor, nici de partea baietilor, ci fiecare a venit pentru a cunoaste pe cineva. Valentin a fost si el de acord cu spusele lui Madalin.

 

 

"Aici nu esti sa joci, esti sa cunosti pe cineva! Atata timp cat joci, poti sa pleci acasa!", a spus Madalin.

Daniel a afirmat ca exista o singura exceptie printre ei si acela este Madalin, care are un cu totul alt stil de viata si care a venit in show-ul matrimonial hotarat sa se indragosteasca, insa ceilalti participanti au venit doar cu gandul de a cunoaste oameni noi si de a trai noi experiente. 

 

 

"Toti de aici, probabil mai putin Madalin, care traieste intr-un alt stil, sunt aici pentru exaperienta! Nu a venit nimeni aici sa se trezeasca insurat! Nu a venit nimeni aici cu certitudinea ca trebuie sa se indragosteasca! Nu a venit nimeni cu disperarea de a face asta! Madalin asta cauta, noi traim un pic altfel!", a zis Daniel.