HOROSCOP: Aceste 4 zodii se vor bucura de o IARNA DE BASM. Divinitatea ii rasfata!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 nov 2018, 12:53

Luna decembrie o mai numim şi luna cadourilor. Toată lumea primeşte daruri şi oferă, bucurându-se de prezenţa celor dragi.

Gemeni: a două jumătate a acestui an a fost anevoioasă pentru acest nativ. A muncit cel mai mult pentru a obţine lucruri simple, care sunt la îndemână oricui. Veştile bune vor veni în luna decembrie. Toată muncă va fi răsplătită pe măsură, atât în plan financiar cât şi spiritual. Renaşte din propria cenuşă.

 

Fecioara: acesta zodie se află în general pe lista celor protejate.

În luna decembrie, Divinitatea le aduce în cale oameni minunaţi, cu poveşti de viaţă impresionante, în faţă cărora se vor deschide fără reţinere. Cu toate că acest nativ nu ştie să se bucure de succesele sale, în decembrie trebuie să înveţe să facă asta. Apar momente interesante, de care trebuie să profite la maxim pentru a evolua profesional. Ar putea să aibă norocul vieţîi şi să îşi găsească jobul ideal.

Cititi continuarea pe kfetele.ro 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.