Horoscop COMPLET saptamana 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Cariera, dragoste, sanatate, bani

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 24 nov 2018, 12:51

Ti-am pregatit horoscopul saptamanal pentru perioada 26 noiembrie - 2 decembrie 2018, ca sa stii cum va fi saptamana viitoare in plan personal, dar si in cariera.

Astrele iti dezvaluie previziunile pentru urmatoarea perioada si iti arata ce te asteapta in cariera, dragoste, sanatate sau in privinta banilor.

Berbec: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Intuitia se pare ca „lucreaza” la cote maxime in aceste zile. Faci tot ceea ce iti dicteaza ea si simti cum lucrurile din jurul tau iau o forma armonioasa. In situatiile tensionate de la birou nu reusesti niciodata sa fii impartiala.

Urasti nedreptatea si nepotismul! Obiectivele profesionale pe care le ai creionate in prezent au nevoie de consistenta pentru a ajunge sa fie implinite.

Taur: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Sa joci precaut sau sa te apropii in mod periculos de anumite limite? Mintea ta este un adevarat carusel in zilele care urmeaza. Sunt momente in care te vei simti plina de energie, exuberanta, si imediat dispozitia ta se transforma intr-o stare de spirit apatica.
Sunt anumite tabieturi care iti ofera stabilitatea de care ai nevoie, dar in acelasi timp te incearca si un sentiment de nulitate.

Citeste mai mult pe Kfetele.ro.