Adrian, favoritul saptamanii la “Puterea Dragostei”. Bianca a parasit concursul. Ea cere ajutorul telespectatorilor!

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 24 nov 2018, 19:27

#Castigatorul a intrat in posesia premiului de 1500 de Euro.

In prima Gala a show-ului matrimonial “Puterea Dragostei”, difuzata astazi, la Kanal D, concurentii au votat cine paraseste competitia si cine este castigatorul saptamanii, concurentul care intra in posesia prmeiului de 1500 de Euro.  De saptamana viitoare, telespectatorii vor lua aceasta grea decizie, in urma votului online, inregistrat pe www.putereadragostei.ro.

Andreea Mantea le-a oferit o surpriza uriasa celor din fata micilor ecrane, in momentul in care a anuntat ca fanii emisiunii vor avea o alta decizie de luat: acestia pot vota ca persoana eliminata in Gala de astazi sa se reintoarca in Casa “Puterea Dragostei”.

Dupa o lunga asteptare, momente tensionante, s-a dat verdictul primei Gale: Adrian a fost declarat favoritul saptamanii, cu sase mentionari, acesta intrand in posesia premiului de 1500 de Euro. De asemenea, in urma voturilor, s-a decis ca Bianca paraseste concursul si se intoarce in Romania.

Cu ochii in lacrimi, prima fata eliminata de la “Puterea Dragostei”, a considerat ca este neindreptatita cu aceasta eliminare, in urma votului baietilor care, a spus ea, nu o cunosc indeajuns de bine pentru a lua aceasta decizie.

Concurenta a facut apel la fanii emisiunii pentru a o vota sa se reintorca in Casa “Puterea Dragostei”.

“Ma consider neindreptatita pentru ca baietii nu ma inteleg si nu ar trebui sa voteze sase persoane care nu ma inteleg. Daca telespectatorii considera ca sunt o persoana sincera, care a venit aici sa isi intalneasca sufletul pereche, atunci ii rog sa ma voteze si sa ma reintorc in concurs”, a spus Bianca.

Nu ratati show-ul matrimonial “Puterea Dragostei”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 10:00, si ora 13:00, si Galele emisiunii, in fiecare sambata, incepand cu ora 15:30, numai la Kanal D.