Teo Trandafir, impresionata de evolutia unei concurente

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 26 nov 2018, 11:52

Lucica Neagoe, de profesie agent imobiliar, este concurenta care intregeste lista concurentilor prezenti in editia de astazi, la “Vrei sa fii milionar?”.

Usor tensionata, Lucica este intampinata de gazda emisiunii, Teo Trandafir, care incearca sa-i diminueze emotiile pe care le manifesta concurenta.

“Asteptam de mult, Lucica, sa cunosc un om ca tine, un om care a venit dintr-o zona a tarii, din Teleorman, si a reusit in Bucuresti, pe o piata foarte competitiva (domeniul imobilar – n.r.), in pofida faptului ca nu erai nascuta/crescuta, aici”, spune Teo.

Desi apeleaza la una dintre variantele ajutatoare, “Intreaba publicul”, pentru a afla veridicitatea unuia dintre raspunsuri, la intrebarile din concurs, primul prag este depasit cu usurinta de Lucica Neagoe, dar si cu mari emotii. La finalul primei runde de intrebari, Lucica Neagoe face o marturisire surprinzatoare:

“Am venit aici in ideea de a atinge cel putin primul prag, pentru a-mi oferi un confort psihic, si pentru a ma <ajuta> sa ajung la cea de-a cincisprezecea intrebare si, de ce nu, sa iau milionul.

Mi-am spus ca, de indata ce voi atinge primul prag, o sa ma linistesc”.

Daca a reusit concurenta sa isi stapaneasca emotiile si cum a evoluat pe parcursul competitiei, aflati in editia de astazi, “Vrei sa fii milionar?”, de la ora 22:30, concurs al carei gazda este Teo Trandafir.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.