SOCANT! Ce a patit o fata dupa ce i-a trimis o scrisoare lui Vladimir Putin

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 25 nov 2018, 10:42

Caz fara precedent in Rusia!

Natalia Khatchenkova, o pustoaica de 14 ani din Rusia, care i-a scris o scrisoare lui Vladimir Putin pentru a se plange de traiul greu si de salariul mic pe care il are mama sa, a fost gasita spanzurata.

La scurt timp dupa trimiterea scrisorii, mama sa, care lucreaza intr-un spital, a fost apostrofata de superiorii sai pentru fapta copilei. Fata a fost gasita spanzurata intr-un bloc, nu departe de casa sa, de locatari.

Ea a lasat un bilet de adio in care cere ca nimeni sa nu fie tras la raspundere pentru gestul sau. Rudele sunt de parere ca in spatele mortii tinerei se afla scrisoarea trimisa lui Putin. Sora fetei, Yulia, sustine ca un reprezentant al administratiei prezidentiale ar fi sunat la spital si a ordonat "rezolvarea situatiei".

"I-a scris lui Putin ca mama are o situatie dificila, are doua fete si salariul ei nu este suficient pentru a le oferi lucrurile de baza de care au nevoie.

I-a spus ca viata pentru noi este mult prea grea"
, a declarat Yulia, potrivit mirror.co.uk. Se pare ca Natalia avea si probleme la scoala, fiind mereu luata in ras de colegii sai din cauza kilogramelor in plus. "Era mereu batjocorita din cauza problemelor cu vederea pe care le avea, a kilogramelor in plus si a timiditatii. Psihologul scolii nu  a vorbit niciodata cu ea", a mai spus sora fetei.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.