O noua concurenta si-a facut aparitia in casa "Puterea dragostei"! Roxana a lansat o declaratie neasteptata despre unul dintre concurenti! Dragoste la prima vedere sau o simpla iluzie?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 nov 2018, 13:39

Roxana, noua concurenta din casa fetelor, i-a luat prin surprindere pe baieti cu o declaratie inedita despre Valentin.

Vizibil emotionata, noua concurenta, Roxana a patruns in casa baietilor si le-a vorbit acestora despre ea, incercand sa le starneasca curiozitatea in ceea ce o priveste. Roxana Adina Buzoiu are 26 de ani si a venit la "Puterea dragostei" pentru a-si cauta jumatatea. Lucreaza ca personal trainer si s-a nascut in Slobozia. Ii plac baietii calmi si cel mai mare vis al ei este sa intemeieze o familie.

 

 

"Sunt junior trainer si cochetez cu moda! Am facut un curs de croitorie si am inceput incet, incet sa-mi dezvolt propria mea afacere! Deocamdata atelierul meu e in camera mea, dar incet, incet se devolta treaba!", a spus Roxana.

Intrebata de Madalin daca este pregatita de emisiune si de o relatie noua, Roxana a raspuns cu emotie in glas ca este gata pentru o noi pasi spre o noua poveste de iubire. 

 

 

Tanara le-a marturisit ca este incantata sa se afle in casa "Puterea dragostei" si ca isi doreste din suflet sa isi gaseasca jumatatea. Desi coplesita de emotii, Roxana a gasit puterea de a face o declaratie uluitoare despre ceea ce simte pentru Valentin. 

"De Valentin imi place cel mai mult deocamdata!", a zis Roxana.