Va mai amintiti de frumoasa Mavi din serialul "Dragoste si ura"? Celebra Burcu Kiratli a fost ceruta in casatorie de unul dintre cei mai chipesi si talentati cantareti din Turcia! Iata ce cuplu reusit formeaza cei doi indragostiti!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 nov 2018, 17:53
video Foto(5)

Actrita Burcu Kiratli si muzicianul Sinan Akcil se vor casatori anul viitor.

Presa din Turcia a scris zilele trecute ca Actrita Burcu Kiratli si muzicianul Sinan Akcil se vor logodi in aprilie si vor avea nunta la vara.

 

Stirea casatoriei a fost confirmata de cantaret care, in timpul unui concert sustinut la Akyaya Park-Umraniye, cand a rostit in gura mare ca si-a gasit jumatatea mult ravnita, alaturi de care isi doreste sa petreaca restul vietii.

 

 

"Sa auda toata lumea! Iubesc foarte mult! Cu ani in urma, compuneam melodia "Sa vina cineva la mine" si acea persoana a venit! Burcu este femeia cu care vreau sa-mi unesc destinul!", a spus artistul.

 

 

Cand i s-a adus tortul pe scena, acesta a spus: "Acesta e primul tort al nuntii mele."

 

Tot presa din Turcia a scris si faptul ca cei doi indragostiti se pregatesc de o scurta escapada in Dubai. Sinan Akcıl si Burcu Kiratli vor calatori in fascinantul emirat arab, unde cantaretul va primi un premiu.  (sursa: Milliyet, Takvim, Sabah, viata cu aroma de cafea)

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.