Horoscop zilnic 30 noiembrie: O zodie va avea o zi plina de surprize

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 10 sep 2020, 12:50

Ziua de astazi se anunta una foarte buna, mai ales pentru Sagetatori si pentru Raci. Uite ce te asteapta astazi, in functie de zodie:

Sagetator

Planeta dragostei te face sa fii extrem de romantic. O sa faci ceva deosebit pentru partenerul de viata. Toata familia si cunoscutii vor fi impresionati de ceea ce ai pus la cale.

Capricorn

Te concentrezi mai mult pe cariera. Ai inceput un proiect si iti pui mari sperante in el. Depui mult efort pentru ca totul sa iasa asa cum iti doresti.

Varsator

Incearca sa iti pastrezi cumpatul. O sa afli ceva ce te va enerva ingrozitor, insa este important sa ramai calm. Seara se va intampla ceva ce va pune totul in ordine.

Pesti

Trebuie sa fii putin mai deschis catre propunerile celor din jur. Unii chiar au idei bune, ce ti-ar putea fi de ajutor. Renunta la orgoliu si o sa vezi diferentele.

Berbec

Este ziua perfecta pentru a te pune pe treaba in privinta a ceea ce voiai sa faci de multa vreme. Nu ai avut curaj pana acum, insa acum se intampla ceva ce iti ofera incredere.

Taur

Nu te grabi in luarea unei decizii ce ti-ar putea afecta viitorul. Stai pe liniste si analizeaza fiecare particica.

Gemeni

Chiar daca un amic iti spune sa nu mai visezi cu ochii deschisi, tu o tii pe a ta si iti inchipui multe. Ai grija sa nu ramai cu o mare dezamagire cand o sa vezi ca nu se va implini nimic.

Rac

Ai o zi foarte buna. Asteptai cu sufletul la gura un rezultat si uite ca nu a intarziat sa apara.

A meritat sa muncesti peste program in ultima perioada.

Leu

Nu ai liniste din cauza unui eveniment ce urmeaza aiba loc. Te agiti foarte mult pentru a iesi totul ca la carte. Astrele sunt de partea ta.

Fecioara

Nu te simti prea bine si eviti iesirile in oras. Anuleaza tot ceea ce aveai programat pe seara pentru ca nu vei avea cum sa onorezi invitatiile.

Balanta

Nu te juca cu ceva important pentru prietenii tai. Atunci cand cineva iti cere o favoare fie faci ce iti cere, fie il refuzi din prima. Nu il amana, pentru ca pe el il poate costa mult.

Scorpion

Ti se intampla ceva ciudat si nu prea ai idee cum sa reactionezi. In primul rand, pastreaza-ti cumpatul. Apoi gandeste-te la urmatorul pas ce trebuie facut.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.