Andreea Mantea a facut anuntul mult asteptat! Concurentii din casa "Puterea dragostei", surprinsi de situatia voturilor publicului! Iata care sunt favoritii saptamanii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 nov 2018, 13:05
video Foto(4)

Concurentii din casa "Puterea dragostei" au aflat astazi care sunt favoritii saptamanii.

Dupa indelungatele momente de asteptare, concurentii au aflat de la Andreea Mantea care dintre ei au fost desemnati favoritii saptamanii, in urma voturilor publicului. 

Aliniati intr-un cadru oficial, concurentii isi facusera deja propriile scenarii in legatura cu desemnarea favoritilor din aceasta saptamana.

 

 

Andreea Mantea a comunicat trei nume din randul fetelor si trei din grupul baietilor, spre surprinderea tuturor.

Astfel ca la fete favoritele votate de public au fost Viorela, Rafaela si Raluca Marina. Iar din randul baietilor, castigatorii au fost Adelin, Madalin si Valentin.

 

 

Reactiile concurentilor nu au intarziat sa apara, dupa desemnarea favoritilor, cel mai vehement a fost Adrian, care a declarat ca se astepta la acele rezultate ale voturilor, concluzionand ca telespectatorii nu il agreeaza si acuzandu-i de rasism.

"Sunt oameni care isi dau prea repede cu parerea si jugnesc foarte mult! Sunt pe stilul ala mai vechi ei, anii '80, '90, cu o gandire mai comunista!", a spus Adrian.