Cristian Geaman, noi dezvaluiri despre ce i s-a intamplat la EXATLON! Ce a patit in prima zi cand a ajuns in Republica Dominicana, chiar inainte de a intra pe traseu

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 nov 2018, 15:02

Desi nu a avut un parcurs tocmai lung in competitia EXATLON, Cristian Geaman a reusit sa castige multi fani de partea lui.

Intors in Romania, fostul component al Echipei Faimosilor continua seria de dezvaluiri de la Exatlon. De data aceasta Cristian Geaman a povestit pe contul lui de Instagram cum a fost deplasarea si prima zi la Exatlon.

Iata ce marturisiri a facut:

"SECRETELE JURNALULUI.  Noaptea inaintea plecarii la Exatlon: somn 2 ore! Plecare de-acasa 4.45! Schimbat 2 avioane, plus 2.30h cu un microbuz. In sfarsit, am ajuns!!! Am incercat sa dorm dar din cauza fusului orar( Rep Dominicana -7 ore) nu am reusit.

"E dimineata, sunt frant! Sunt anuntat sa ma pregatesc, in maxim 45 min plecam! Astept, astept, astept...3-4 ore. Ajung, intr-un final la traseu, dar... mai stau vreo ora ascuns sa nu ma vada nimeni! E ora 14 (nici eu nu stiu de cand nu am mai dormit) sunt prezentat la Exatlon si intru pe traseu!

"De la Razboinici- Catalin! Cosmin da startul, pornesc in forta, dupa 10-15 metri, pulsul 180, picioarele se inmoaie si nu mai vad bine! Ajung la final, Dumnezeu stie cum, punctez o data, alerg dupa a 2-a minge, arunc si

gandesc cu voce tare: DACA NU PUNCTEZ, EU NU MAI ALERG INCA ODATA DUPA MINGE! A INTRAT! Primul punct la Exatlon!", a povestit Cristian Geaman pe contul lui de Instagram.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.