Rasturnare de situatie in cea de-a doua Gala "Puterea dragostei"! Rafaela a demascat-o pe Roxana! Iata ce a facut pe ascuns, desi ii declarase iubire lui Valentin!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 dec 2018, 17:03
video Foto(4)

Rafaela a dat cartile pe fata si a dezvaluit adevarata fata a Roxanei.

Cea de-a doua Gala "Puterea dragostei" a inceput cu cearta de proportii, care a fost declansata de Rafaela. Aceasta a facut o dezvaluire uluitoare despre Roxana, care i-a lasat masca pe toti. Se pare ca Roxana, in vreme ce ii declara  iubire lui Valentin, vorbea pe ascuns cu Stefan. 

 

 

Rafaela nu a mai suportat fatarnicia Roxanei si a decis sa dezvaluie adevarata fata a acesteia.

Provocat de spusele Raafelei, Stefan a hotarat sa dea cartile pe fata si sa-i spuna lui Valentin adevarul despre Roxana, cea care se declarase iubita lui in  competitie, la scurt de la intrarea in casa "Puterea dragostei".

Stefan i-a marturisit lui Valentin ca intr-adevar a vorbit in secret cu Roxana si mai mult decat atat, a primit de la ea fotografii si a fost invitat in oras, lucru interzis in casa Puterea Dragostei. 

 

"Omul asta a crezut in tine de la inceput. Şi tu ce ai facut. Nu mai rade la mine. Ca ma enervezi foarte tare. Fac urat, crede-ma. Am vrut sa evit tot. Ea face asa si cu None si cu mine, tot. Mi-a trimis poze cu ea. Apoi mi-a scris: Hai sa iesim!", a spus Stefan.

 

 

"In orice loc m-as duce, el se tine dupa mine. Este atras de mine. El a observat asta. L-am simtit atras de mine pe Stefan. Eu nu am acceptat sa ies cu el afara. Eu am purtat distanta, nu am acceptat nimic. Nu il plac pe Ştefan.", a replicat Roxana.

 

In sprijinul lui Stefan a sarit si Madalin None, care a marturisit ca stia despre acest lucru si se consultasera impreuna.

"El a tinut in el. M-a intrebat ce face. I-am zis ca frumos ar fi sa-i spuna lui Valentin", a povestit Madalin None.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.