HOROSCOP cu URANIA pentru saptamana 1 - 7 decembrie 2018. Berbecii trec serios la dieta, Gemenii racesc luni dimineata

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 dec 2018, 17:16

HOROSCOP. Previziuni Urania pentru perioada 1 - 7 decembrie 2018. Luna Nouă în Săgetător.

HOROSCOP Berbec În prima parte a zilei de 1 decembrie, activităţi profesionale curente. Discrete tulburări digestive; nevoia de a urma o dietă, un regim sau o alimentaţie care să le protejeze organismul. Între 1 decembrie, după ora 16:49′, şi 3 decembrie seara, nativii vor fi diplomaţi în abordările parteneriale delicate. Berbecii vor da o tentă „împăciuitoristă' discuţiilor care vin în siajul unor tensiuni sau conflicte anterioare, în ideea de a nu le amplifica sau chiar de a tempera spiritele.

 

HOROSCOP Între 3 decembrie, după ora 21:55′, şi zorii zilei de 6 decembrie, informaţii incorecte, încercări ale unor persoane rău-intenţionate de a oferi o perspectivă deformată a unei probleme financiare pe care aceia nu pot sau nu vor să o rezolve (dacă depinde de ei) ori din dorinţa de a le abate atenţia pentru a rămâne ei cu întregul beneficiu. Este nevoie de vigilenţă şi de maturitate pentru a nu cădea în plasa intrigilor şi minciunilor acelora.

Respingeţi ofertele vicioase care v-ar permite săobţineţi un avantaj material în schimbul unei recompense sau al unui stimulent. Între 6 decembrie, după ora 4:49′, şi 7 decembrie, abordări energice ale unui plan major de viaţă.

 

HOROSCOP Pe fondul impactului Lunii Noi în Săgetător, din 7 decembrie, nativii pot lua decizii importante sau se pot hotărî să facă acele schimbări, în viaţa şi activitatea lor profesională, pe care nu au avut curajul să le abordeze şi care, acum, li se par oportune, necesare şi de viitor.

Veşti, răspunsuri şi mesaje esenţiale privitoare la o călătorie de interes, secundar de relaxare, care pun pe tapet nevoia rezolvării unei chestiuni oficiale, legale, juridice. În cazul unor persoane cu funcţie, rang şi responsabilităţi majore se pot înregistra contestări sau ipostaze bizare de viaţă care să-i oblige să ia decizii rapide ori să retracteze şi să renunţe la un proiect, o atitudine, o afirmaţie, un proiect.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.