ANM a publicat prognoza meteo pentru luna decembrie! Cum va fi vremea de Craciun si Revelion!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 dec 2018, 16:23

Luna decembrie va fi caracterizata de temperaturi normale pentru aceasta perioada, au anuntat meteorologii de la Agentia Nationala a Meteorologiei.

Saptamana 3- 10 decembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada in regiunile intracarpatice si la munte, iar in extremitatea sudica a tarii acestea se vor situa usor sub cele normale. În restul teritoriului temperaturile vor fi in general apropiate de cele specifice la aceasta data.

 

Cantitatile de precipitatii estimate a se inregistra in aceasta saptamana vor fi mai ridicate decat cele normale ale perioadei, excedent ce va fi mai pronuntat in nord-vestul teritoriului.

În restul tarii regimul pluviometric va fi in general apropiat de cel climatologic normal pentru aceasta perioada.

 

Saptamana 10- 17 decembrie

Temperatura aerului va avea valori in general in jurul mediilor climatologice ale intervalului, posibil usor mai ridicate in vestul, nord-vestul si centrul tarii.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal al perioadei, in cea mai mare parte a tarii.

 

Saptamana 17- 24 decembrie

Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale acestei saptamani in regiunile estice, sudice si sud-estice. În restul tarii valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice perioadei.

Regimul pluviometric va fi in general deficitar in sudul, estul si sud-estul tarii, iar in rest va fi apropiat normalul acestei saptamani.

 

Saptamana 24- 31 decembrie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele normale, specifice perioadei, la nivelul intregii tari.

Cantitatile de precipitatii estimate a se inregistra in acest interval vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, pe intreg teritoriul Romaniei.

(sursa: ANM)

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.