Craciunul vine cu un job nou la Altex

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 03 dec 2018, 10:33

Ştii cum se spune: întotdeauna este bine să începi un nou an cu o schimbare în bine, fie ea acasă sau la muncă.

Prin urmare, dacă nu te-ai hotărât încă asupra cadoului pe care ţi l-ai dori de Crăciun, poate că e timpul să îţi dăruieşti un nou început pe plan profesional – un job care să te provoace, să te motiveze şi să îţi ofere o perspectivă diferită în carieră. Pe scurt: ce-ai zice să devii director adjunct într-unul dintre magazinele Altex? Dacă ţi-am atras atenţia, citeşte în continuare şi vei afla mai multe despre companie, mediul de lucru, dar şi cerinţele pentru joburi Altex.

Ce presupune poziţia şi cum ştii dacă te potriveşti?

Ca director adjunct al magazinului, te vei asigura că totul decurge aşa cum trebuie în relaţia cu clienţii, autorităţile şi colaboratorii. Dacă eşti sociabil, dar şi organizat, ai idei şi nu îţi e frică să le expui şi să le pui în practică şi iubeşti să coordonezi echipe, ai găsit locul ideal. Ca atribuţii principale, te vei ocupa de:

-       Propunerea masurilor de optimizare a profitabilităţii magazinului până la nivel de categorie – asta însemnând că poţi veni cu idei pentru a creşte traficul în magazin şi vânzările pe fiecare categorie de produse, de la telefoane până la blendere sau televizoare.

-       Supervizarea identităţii vizuale a magazinului – trebuie să te asiguri că magazinul tău arată corespunzător, că promoţiile sunt vizibile şi în standard cu ceea ce se decide la nivelul întregii organizaţii.

-       Coordonarea echipei din magazin – vei ajuta colegii să îşi desfăşoare activitatea la standarde înalte, îi vei motiva şi vei fi acea persoană la care apelează pentru un sfat sau pentru a discuta rezultatele lunare.

-       Propunerea planurilor de dezvoltare a magazinului – ideile noi sunt binevenite, aşa că dacă ai o iniţiativă care ar avea rezultate benefice pentru magazin şi clienţi, nu-ţi fie teamă să propui.

Lucruri minunate pot ieşi din inovaţie şi implicare.

-       Întocmirea rapoartelor de vânzări – ar fi bine să ştii Excel, pentru că îţi va fi mult mai uşor să pui cap la cap rapoartele şi să lucrezi în ele. Partea logistică e inclusă în atribuţiile oricărui leader de echipă, aşa că da, vei lucra de multe ori şi cu cifre. Dacă te organizezi uşor, cu siguranţă ţi se va părea floare la ureche.

-       Reprezentarea magazinului în relaţia cu terţii şi autorităţile – aşa cum spuneam mai sus, trebuie să ai abilităţi de comunicare şi diplomaţie, astfel încât să te adaptezi la interlocutor, să ştii să asculţi şi să oferi răspunsuri şi soluţii.

Ce fel de mediu vei găsi la noul job?

Atmosfera e una prietenoasă şi deschisă, aşa că îţi va fi uşor să relaţionezi cu colegii şi cu celelalte departamente.

Deoarece în Altex se pune accent pe încredere şi inovaţie, ideile tale vor fi ascultate şi orice sugestie care poate fi în beneficiul clientului îţi va fi luată în calcul. Vei primi şi oferi feedback pozitiv sau constructiv fără grijă, pentru că va avea întotdeauna valoare.

De asemenea, vei avea multe posibilităţi de dezvoltare profesională, ocazii de a învăţa lucruri noi şi de a promova în carieră. Cultura organizaţională este orientată către schimbare – atât în beneficiul angajaţilor, cât şi al clienţilor.

Ce beneficii te aşteaptă?

Evident, un salariu competitiv, precum şi tichete de masă şi bonusuri în funcţie de activitatea magazinului. De asemenea, îţi poţi alege zona în care vei desfăşura activitatea, în prezent postul este disponibil în cinci oraşe: Baia Mare, Deva, Roman, Severin şi Slobozia.

La toate acestea se adaugă o echipă pe cinste, care te aşteaptă cu braţele deschise, şi un mediu în care te poţi dezvolta constant.

Cum aplici pentru poziţie?

E foarte simplu: intri pe site-ul Altex, mergi în zona de Cariere şi îţi alegi jobul de vis. Ataşezi CV-ul, îl trimiţi şi aştepţi doar să sune telefonul şi să mergi la interviu.

 

Taguri: