Formaţie artistică pentru nunti şi evenimente

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 03 dec 2018, 14:07

Transformă orice petrecere într-un spectacol!

Din pasiunea pentru muzică şi pentru cele mai reuşite acorduri muzicale, formatie nunta Bucuresti – Orchestra Petrecăreţii vă oferă momente artistice deosebite şi unice. Ansamblul nostru artistic transformă orice eveniment sau petrecere într-un spectacol inedit, cu ecouri de neuitat. Instrumentişti talentaţi şi solist renumiţi  pot întregi imaginea celui mai frumos eveniment pe care l-aţi organizat vreodată. Orchestra Petrecăreţii este o formaţie de nunta dinamică, ce va poate încânta într-o gama variată de servicii muzicale, din toate genurile, pentru orice tip de petrecere, pentru toate gusturile. 

Prin prezenţa orchestrei noastre, nunta sau petrecerea voastră va beneficia de momente artistice virtuoase, emoţionante, spectaculoase şi pline de energie. Membrii formaţiei noastre de profesionişti vor întregi buna dispoziţie a evenimentul cu momente artistice  variate, antrenante şi pline de talent.

Programul nostru artistic cuprinde momente muzicale inedite, din repertorii variate, din zone şi tradiţii diverse, pe placul unui public pretenţios şi exigent. Astfel fiecare participant la nuntă sau eveniment îşi va regăsi preferinţele şi va fi cuprins imediat de energia spectacolului. 

Pentru că fiecare eveniment este special şi diferit, formaţia noastră de nuntă vă oferă o gamă de momente artistice diversificată şi adaptată stilului şi momentului petrecerii. Programul poate conţine, la alegere, momente de muzică internaţională, populară, uşoară, grecească, mexicană, latino. Varietatea ritmurilor şi abordărilor va face din petrecerea voastră un adevărat spectacol,  ce va rămâne mult timp întipărit în memoria invitaţilor. 

Şi pentru că muzica ocupă întotdeauna locul central în orice eveniment de neuitat, reprezentaţiile artistice ale formaţiei de nuntă pot fi întregite cu momente interactive de dans,  care oferă mirilor şi invitaţilor posibilitatea de a fi ei cei care fac spectacol. Cu astfel de alegeri reuşita şi distracţia oricărei petreceri sunt garantate.

Pentru a vă bucura de un eveniment reuşit, inedit şi memorabil, din programul petrecerii nu trebuie să lipsească niciodată o orchestră talentată de petrecere. Sufletul oricărei petreceri este dat de ritmul antrenant al muzicii şi de posibilitatea de a aduce pe ringul de dans toţi participanţi, de la mic la mare. Interpreţii formaţiei Orchestra Petrecăreţii vor transmite şi vor împărtăşi astfel tuturor bucuria de a trăi  momentul prin muzică şi prin dans.

Indiferent de tipul evenimentului, fie el nuntă, botez, aniversare, eveniment corporate sau private, show-urile cântăreţilor noştri profesionişti îmbină genuri muzicale variate, spectaculoase, pline de dinamism şi energie cu  momente pline de melancolie şi sensibilitate.

Spectacolul nostru debordează de bună dispoziţie, ceea ce îl face să fie apreciat de persoanele de orice vârstă. Nimeni nu poate rezista tuturor acordurilor melodioase şi invitaţiei antrenante la dans a ritmurilor.

Programul nostru standard pentru evenimente, fie că este vorba de nunta, botez, petrecere corporate sau petrecere privată, conţine următoarele opţiuni artistice:

formaţie nuntă

formaţie nuntă cu muzică internaţională

formaţie nuntă cu muzică populară

taraf de muzică populară

formaţie nuntă muzică uşoară

trupă cover band live

formaţie nuntă cu muzică grecească

formaţie nunta cu muzica mexicana

solişti vocali

actori

momente divertisment

dansatori.

 

Şi pentru că nu există nicio nuntă şi nicio petrecere fără muzică de petrecere, tot la noi puteţi găsi şi cel mai cel taraf pe care l-aţi ascultat vreodată. Parte a ansamblul nostru artistic, taraful de nuntă este o încântare pentru urechile şi sufletul petrecerii. Reprezentaţiile tarafului din Bucureşti amintesc cu drag de petrecerile reuşite de altădată. Muzica autentică, voia bună, veselia şi umorul fac din orice eveniment la care participă taraful nostrucea mai reuşită petrecere la care aţi participat vreodată! Lăutarii instrumentişti şi solistul vocal al tarafului aduc prin muzica lor o atmosferă inegalabilă de petrecere, cu veselie şi poftă de viaţă. Repertoriul muzical diversificat vă delectează inimile şi face să salte sufletul de bucurie şi încântare.

Nu uitaţi că atunci când vreţi să alegeţi formaţia de nunta care urmează să va cânte într-o zi specială şi unică din viata dumneavoastră trebuie sa ţineţi cont de mai multe aspecte:

repertoriul diversificat al formaţiei

priceperea orchestrei de a cânta cât mai multe genuri de muzica, în funcţie de preferinţele muzicale ale invitaţilor

calitatea sonorizării şi a instrumentelor folosite.

Orchestra Petrecăreţii vă poate pune la dispoziţie diferite formule. În funcţie de bugetul disponibil şi gusturi personale, puteţi alege dintr-o gama variată de solişti şi instrumentişti din toate genurile: solişti şi soliste vocale,  instrumentişti talentaţi,  cu multă experientă.

Dacă doriţi ca cel mai important eveniment din viaţa dumneavoastră să fie unul original şi special alegeţi formaţia - Orchestra Petrecăreţii, o formaţie nuntă Bucureşti, compusă din cei mai experimentaţi şi virtuoşi solişti şi instrumentişti. Venim cu drag pentru a cânta la evenimente din orice colţ al României (Bucureşti, Piteşti, Vâlcea, Craiova, Constanţa, etc). Formaţia noastră de nuntă vă promite cel mai reuşit eveniment, inedit şi memorabil. Pentru că iubim muzica şi voia bună, repertoriul formaţiei noastră se poate adapta cerinţelor chiar pe parcursul evenimentului. 

Dacă doriţi să participăm şi la evenimentul dumneavostră special, nuntă, botez sau orice tip de petrecere, puteţi consulta pagina noastră de internet, unde găsi şi câteva pachete de servicii considerate reprezentative. Oferta noastră se poate personaliza în funcţie de cerinţele şi gusturile dumneavostră.  Nu ezitaţi să ne invitaţi să vă cântam şi să vă încântăm!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.