Horoscop zilnic 7 decembrie: O zodie va fi CALCATA pe NERVI astazi

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 12:55

Ziua de astazi se anunta a fi una destul de linistita. In timp ce Sagetatorii vor fi enervati la culme, Berbecii ar face orice sa scape de munca si sa leneveasca.

Sagetator

Incepi ziua cu multi nervi. Te-a deranjat ceva la o persoana alaturi de care locuiesti, nu neaparat partenerul de viata, si asta te da peste cap. Abia pe seara o sa reusesti sa te simti mai bine si sa te poti bucura de ceea ce iti pregatesc prietenii.

Capricorn

Te bucura mult veste primita dimineata si datorita acestui lucru o sa ai o zi extraordinara.

Totusi, daca acest aspect tine de viata particulara, nu lasa munca deoparte, pentru ca o sa te aglomerezi.

Varsator

In cateva zile urmeaza un eveniment important pentru familia ta, asa ca fa tot posibilul sa fii prezent. Nu te gandi la o scuza, pentru ca o sa regreti ca nu le-ai fost alaturi.

Pesti

Un amic iti solicita ajutorul pentru a iesi dintr-o incurcatura.

Initial, vrei sa faci tot ce poti pentru a-l scapa, insa apoi te gandesti mai bine si vrei sa ii dai o lectie.

Berbec

Nu ai chef de munca si ai face orice sa scapi de ceea ce ai in program. O sa lenevesti toata ziua si seara o sa ai chef de iesit in oras cu prietenii.

Taur

Voie buna si distractie. Asa o sa arate ziua ta. Primesti vizita unor oameni dragi si discutiile cu ei te umplu cu energie pozitiva.

Gemeni

La birou te asteapta o veste mare. Cel mai probabil are legatura cu ceva ce se va intampla spre sfarsitul anului. Esti emotionat.

Rac

Faci lucruri mari, dar uneori te impotmolesti la final si, culmea, de mici detalii.

Esti perfectionist, insa uneori lucrul asta te tine in urma.

Leu

Iti zboara gandul la orice altceva, numai la munca nu te poti concentra. Fiind ultima zi lucratoare visezi la weekend si la cum o sa petreci cele doua zile libere.

Fecioara

Planeta iubirii te va face foarte romantic. Faci gesturi deosebite fata de partenerul de viata, lasandu-l pe acesta fara cuvinte.

Balanta

O ruda mai indepartata isi anunta vizita, insa din fericire ai timp sa gasesti o scuza buna si scapi. Dar nu o sa scapi de tot, pentru ca doar se amana, nu se amana.

Scorpion

Nu prea te intereseaza ce se intampla la locul de munca, ci ceea ce are loc in caminul tau. Abia reusesti sa ramai la munca, desi ti-ai dori sa gasesti o scuza buna si sa pleci.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.