Se despart Adrian si Raluca? S-a ridicat si a plecat: "am terminat cu chestia asta!" Ce acuzatii ii aduce Adrian Ralucai

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 07 dec 2018, 12:49

Tensiunea atinge cote maxime intre Adrian si Raluca!

Adrian suspecteaza ca intre Raluca si Daniel exista o atractie ascunsa si ii reproseaza ca sta prea mult de vorba cu el.

"Toti prietenii mei sunt baieti. Ce o sa faci? Trebuie sa accepti chestia asta. Daca aveam chef sa am relatii, aveam cu altcineva. Nu trebuie sa mai fii suparat. Daniel nu are nimic cu mine, eu nu am nimic cu el", a fost raspunsul Ralucai.

"Mie nu imi plac chestiile astea", a adaugat el.

"Te rog frumos sa nu te certi cu el ca nu am nicio treaba cu el, si nici el cu mine. El nu e atat de deplasat incat sa se uite dupa iubita prietenului lui", a replicat Raluca.

"Putea sa faca si aceleasi gesturi cu Stefania. De ce nu face aceleasi lucruri cu Stefania? Ce povesti are cu tine? De ce nu face cu Viorela, ce, Viorela nu are creier? Ma lasi, dintre toate te-ai gasit tu singura cu creier, cu care sa

aiba el povesti, nu? Ce mi-ai zis tu aseara, sa nu mai vorbesc cu nicio fata nu? Am terminat cu chestia asta!", i-a raspuns Daniel, dupa care s-a ridicat de pe canapea si a plecat.

Cum a reactionat Raluca vedeti in materialul de mai jos: