Horoscop zilnic 8 decembrie: O zodie traieste o MARE DEZAMAGIRE astazi

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 12:50

Sagetatorii vor atrage atentia, astazi, la locul de munca, iar Gemenii vor face o activitate noua care ii va relaxa.

Sagetator

Iti atrage atentia ceva legat de locul de munca. Este vorba despre un amanunt care ar putea deveni suparator pentru tine si clarifici de la inceput acest lucru.

Capricorn

Nu ezita sa preiei cuvantul si sa vorbesti deschis atunci cand este cazul. Este important ca ceilalti sa iti stie punctul de vedere. Inspre seara te ocupi de ceva relaxant.

Varsator

Comentariile cuiva te deranjeaza pentru ca sunt facute in prezenta unor persoane la care tii. Te implici intr-o activitate intelectuala care o sa te tina ocupat cel putin pana seara.

Pesti

Primesti o invitatie pe care nu vrei sa o onorezi si refuzi intr-un mod amuzant. Va fi o intamplare simpatica pe care o sa o povestesti tuturor prietenilor.

Berbec

Te indoiesti de pregatirea unei persoane si nu vrei sa iti lasi soara in mana sa. Tocmai de aceea, dai dovada de independenta si te ocupi personal de acest aspect.

Taur

De multi ori iti formezi o opinie pornind de la ceea ce auzi de la oameni care cred ca stiu despre ce vorbesc. Nu crede tot ceea ce afli, pentru ca risti sa fii indus in eroare.

Gemeni

Te implici intr-o activitate menita sa te relaxeze. Indiferent ca este vorba despre citit, pictat sau participarea la o piesa de teatru, te vei umple de energie pozitiva.

Rac

Pana seara nu o sa reusesti sa te pui de acord cu partenerul de viata intr-o privinta importanta. Cauta argumente puternice pentru a-l face pe cel drag sa preia ideile tale.

Leu

Te ingrijoreaza o persoana draga. De ceva timp este foarte tacuta si retrasa- ceea ce nu o caracterizeaza deloc. Planifici o vizita la ea.

Fecioara

Dimineata o sa fie foarte aglomerata la birou, dar vei finaliza totul inainte de terminarea programului, astfel incat sa nu ratezi o intalnire importanta programata pentru seara.

Balanta

Reusesti sa comunici excelent cu oamenii din jurul tau, chiar si cu cei pe care ii ocoleai de obicei. In aceasta perioada esti foarte binedispus.

Scorpion

Te intrebi daca directia catre care te indrepti este cea corecta. Ai avea nevoie de cateva semne. Pana la lasarea serii, vei primi chiar mai multe decat trebuie.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.