„MAMMA MIA!” – cadouri speciale de sărbători, pentru craioveni: pachetele de bilete „Sărbători în familie” şi „Friends and family”

Autor: Bogdan Mihai Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 dec 2018, 01:25
video Foto(5)

Moş Nicolae şi Moş Crăciun au pregătit împreună o surpriză pentru toţi cei care se gândesc la cadouri deosebite pentru cei dragi, în această perioadă: bilete cu preţuri speciale, la cel mai îndrăgit musical din România!

Spectacolul „MAMMA MIA!”, care va ajunge în prag de Crăciun la Craiova, este o ocazie minunată de a petrece o seară relaxantă cu toată familia, într-o poveste senzaţională despre iubire şi prietenie. 

Craiovenii care vor să îi vadă pe Loredana Groza, Bianca Purcărea, Anca Ţurcaşiu, Anca Sigartău, Aurelian Temişan, Ernest Fazekas, Adrian Nour, Silviu Mircescu în rolurile Donna, Sophie, Tanya, Rosie, Sam, Harry, Bill, Sky nu trebuie să rateze spectacolul din 23 decembrie, de la ora 19:00, de la Sala Polivalentă din Craiova. 

Până pe 15 decembrie, biletele puse în vânzare pot fi cumpărate aici în pachetul „Sărbători în familie", cu reducere de 10%, la peste 4 bilete achiziţionate sau în pachetul „Friends and family" cu reducere de 15%, la peste 8 bilete achiziţionate.

Loredana, care va fi prezentă şi pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, în ultima reprezentaţie a acestui an, pe 28 decembrie, îi invită pe toţi să se bucure de acest cadou şi de un colind special, postat pe pagina de Facebook a musicalului „MAMMA MIA!”.

„Când eram mică îmi plăcea foarte mult să merg la colindat cu prietenii... De la Moş Nicolae începeau colindele şi rugăminţile către Moş Crăciun, pentru daruri. Anul acesta vă colind şi în Mamma Mia! Aţi vorbit cu Moş Crăciun pentru bilete?”.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro şi pe mammamiathemusical.ro

Musicalul MAMMA MIA! a cucerit întreaga lume şi a fost urmărit de 60 de milioane de oameni, din 50 de ţări.

A fost lansat în 1999 la Londra, în West End şi apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson şi producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson şi Bjorn Ulvaeus, foşti membri ai formaţiei ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producţiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music", „The King and I" şi până la „Damn yankees", cu 1.500
de reprezentaţii. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway şi al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentaţii. În orice zi au loc cel puţin 7 show-uri „MAMMA MIA!", în jurul lumii. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth şi Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat şi al doilea film Mamma Mia 2.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.