Anca Surdu, Larisa Vasile si Silvia Stroescu s-au alaturat copiilor, in cadrul unui eveniment de poveste, al Asociatiei “Academia Campionilor Pro Miscare”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 dec 2018, 15:15

Anca Surdu, Larisa Vasile si Silvia Stroescu, indragitele concurente de la “Exatlon”, au facut front comun si s-au alaturat, zilele trecute, evenimentului Asociatia “Academia Campionilor Pro Miscare”

Anca Surdu, Larisa Vasile si Silvia Stroescu, indragitele concurente de la “Exatlon”, au facut front comun si s-au alaturat, zilele trecute, evenimentului Asociatia “Academia Campionilor Pro Miscare”, organizaţie non-guvernamentala si non-profit care promoveaza miscarea si sportul in randul copiilor. 

Sub deviza ”Facem sport şi ne distram” actorii principali ai acestui eveniment, copiii, peste 140 legitimati in cadrul Academia Campionilor, au dat curs spectacolului conceput special pentru acest eveniment.

 

“Ideea infiintarii Asociatiei <Academia Campionilor Pro Miscare> a fost aceea de a ridica un club construit din dragoste pentru copii si pentru sport, de a reda si a raspandi bucurie la antrenamente, in deplasari si pe scena, dar in egala masura de a creste adevarati campioni”, a spus, in cadrul evenimentului, Alexandru Traciuc, Directorul “Asociatiei Pro Miscare”.

Spectacolul, dansul si exercitiile sportive puse in scena, special gandite pentru acest eveniment de sarbatoare, a prins mai multa culoare datorita participarii indragitelor sportive Anca Surdu, Larisa Vasile si Silvia Stroescu, foste concurente “Exatlon”. 

Atletele, devenite adevarate eroine si modele pentru copiii de pretutindeni, dornici de miscare si sport in aer liber, le-au impartasit micilor campioni ce a reprezentat pentru ele experienta “Exatlon”, dar le-au oferit si sfaturi pretioase acestora. 

 

 

“Continuati asa! Eu am invatat este ca daca vrei sa faci sport de performanta nu trebuie sa renunti la visul tau (…) Va incurajez, atat pe voi, cat si pe parinti sa aveti incredere in propriile forte si sa nu renuntati la ceea va doriti, indiferent ca optati pentru sport de performanta sau doriti sa participati la diverse activitati sportive in aer liber.

Continuati asa si aveti incredere in ceea ce faceti!”, a spus Anca Surdu, dubla campioana mondiala la gimnastica aerobica.

 

 

Taguri: