Cristi Pulhac, singura infrangere dureroasa care l-a marcat pe viata! "Cea mai mare infrangere a mea este ca n-am putut sa ma lupt cu boala mamei!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 dec 2018, 11:37

Duminica aceasta, de la 19:45, marea finala a celui de-al doilea sezon “Exatlon”

Cristi Pulhac a ramas singurul baiat din echipa Faimosilor in cursa pentru trofeul "Exatlon" si marele premiu in valoare de 100.000 de Euro. Calm, calculat, cu mult umor si echilibrat, fostul fotbalist a reusit sa mobilizeze in jurul sau intreaga echipa si sa aduca puncte importante in ecuatia jocurilor, in cele aproape patru luni de cand se afla in competitie, fiind unul dintre concurentii cei mai puternici de la „Exatlon”.  

 

 

"Am avut multe perioade de lipsuri in copilarie. Eu nu cred ca o sa fiu atat de afectat doar din cauza lipsei hranei. Mai mult o sa fiu afectat pentru ca nu voi castiga un joc, sunt un tip foarte ambitios si imi place sa castig, in general. Cred ca in concursul asta nu e vorba neaparat de sport, de efort, e mult mai complex.

Si e vorba de psihic, de dor, de sentimente, te redescoperi pe tine insuti, descoperi parti ale tale, pozitive sau negative," declara Cristi Pulhac, inainte de a se aventura in aventura vietii lui, in Republica Dominicana.  

 

 

La cei 34 de ani, Cristi Pulhac a experimentat tot ce are viata de oferit. A crescut departe de tatal sau, care era marinar, a fost indrumat de bunic catre o cariera de fotbalist, a trecut cu brio peste accidentari care puteau pune punct ascensiunii sale sportive si a

trait in conditii vitrege in lungile cantonamente de la inceputul carierei. 

"Cea mai mare infrangere a mea este ca n-am putut sa ma lupt cu boala mamei!", rememora, cu lacrimi in ochi, Cristi Pulhac cea mai dura lovitura din viata sa.  Cea care a reusit sa il tina pe linia de plutire a fost sotia sa, Raluca. De altfel, cele mai grele momente din "Exatlon" pentru fostul fotbalist sunt cele in care Faimosii au pierdut meciurile de comunicare. 

 

Fiti cu ochii pe Kanal D, nu pierdeti in zilele urmatoare competitia din ce in ce mai dramatica, din Republica Dominicana. Duminica aceasta, de la ora 19:45, la Kanal D se va disputa marea finala a celui de-al doilea sezon „Exatlon”; milioanele de romani vor afla cine va castiga marele premiu in valoare de 100.000 de Euro si trofeul „Exatlon”. 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.