Atragatoarea Yuksel din serialul "Dragoste si ura", viata boema intre actorie si modeling! Iata cati ani are talentata Seda Akman si ce palmares impresionant detine!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 dec 2018, 16:59

Seda Akman este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Seda Akman s-a nascut in 1978, in Kitahya, in Turcia, intr-o familie modesta, care a indrumat-o inca din copilarie spre o cariera artistica. 

Seda Akman a absolvit in 1997, Facultatea de Teatru si Film, in cadrul Universitatii Bilkent din Ankara, unde a inceput sa profeseze. In paralel cu profesia de actrita, Seda s-a dedicat si modelingului. 

In scurt timp si-a castigat notorietatea in lumea mondena a Turciei.

In 1999 a fost desemnata cel mai bun fotomodel in cadrul competitiei "Best Models", desfasurat in Turcia. Iar in anul 2003 a fost cooptata in primul ei serial de telviziune, "Yazi Tura", care i-a adus un succes rasunator.

 

 

Talentul actoricesc de exceptie i-a fost rapid remarcat de marile case de productie si a primit din ce in ce mai multe roluri in seriale de succes.

In anul 2018, Seda Akman a acceptat sa intre in distributia serialului "Dragoste si ura", alaturi de alti mari actori precum Emrah Erdogan si Burcu Kiratli, care au devenit in scurt timp adevarati prieteni, in ciuda scenariului.