Aflata pe ultima „suta de metri” a competitiei Exatlon, Corina Petrut recunoaste: „Am emotii care ma coplesesc!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 dec 2018, 12:24

Este junioara echipei Razboinicilor si una dintre cele mai echilibrate concurente de la "Exatlon".

Inalta, zvelta, cu un aer nordic, Corina Petrut a plecat in Dominicana convinsa fiind ca nu va ajunge foarte departe in competitie, pentru ea sportul fiind doar un hobby. Frumoasa blonda a devenit rapid protejata echipei sale, fiind indragita de toti coechipierii pentru determinarea si evolutia pe care le-a demonstrat in cele aproape patru luni petrecute in competitie.  

 

Crescuta cu multa dragoste, pentru tanara razboinica, "Exatlon" reprezinta cea mai mare provocare pe care a avut-o pana la cei 21 de ani impliniti, pana acum.  

"N-am fost niciodata plecata atat de mult de acasa si tocmai ca asta ma si atrage. Vreau sa vad cum e sa nu ai nici o legatura cu cei de acasa", declara frumoasa atleta inainte de aventura <Exatlon>. 

Corina Petrut a absolvit Facultatea de Psihologie, dornica sa se cunoasca mai bine si sa gaseasca raspunsuri despre cum a afectat-o, precum pierderea tatalui cand avea doar 3 ani, dar si sa ii ajute pe cei care doresc sa aiba o viata emotionala echilibrata. 

Aflata si ea pe „ultima suta de metri” a competitiei „Exatlon”, Corina Petrut este coplesita de emotii, dar incearca sa le managerieze cat mai bine, dupa cum marturisea zilele trecute.

 

 

„Mi-e destul de greu sa mai spun, si sa descriu ceea ce simt, pentru ca sunt atat de multe stari prin care trec incat nici eu nu cred ca mai sunt constienta de ele.

Incerc sa le manageriez cat mai bine, dar recunosc, am emotii care ma coplesesc si incerc sa le fac fata”, spunea atleta in fata colegilor sai.

Daca ambitia de care a dat dovada pana acum o va duce pe Corina Petrut in finala, aflati urmarind de joi pana duminica ultimele editii ale celui de-al doilea sezon "Exatlon, incepand cu ora 19.45, la Kanal D.

 Nu pierdeti ultimele zile din cea mai indragita competitie sportiva televizata, „Exatlon”.

Duminica aceasta, de la ora 19:45, se va disputa marea finala a celui de-al doilea sezon „Exatlon”; milioanele de romani vor afla cine va castiga marele premiu in valoare de 100.000 de Euro si trofeul „Exatlon”, invingatorul fiind desemnat strict pe baza performantelor sportive.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.