6 tinute de Craciun în ton cu feeria sărbătorilor

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 19 dec 2018, 15:10
video Foto(7)

Mai e atât de puţin până la Crăciun, încât noi am setat deja cronometrele pe numărătoare inversă. Ne aşteaptă momente cu totul şi cu totul speciale, cadouri numai unul şi unul şi mâncare răsfăţ pentru papilele gustative.

Fie că îţi place să te îmbraci în cele mai frumoase haine sau, dimpotrivă, adori să te simţi comod de Crăciun, noi avem pentru tine cele mai potrivite recomandări de ţinute de sărbători. Descoperă outfiturile de poveste în ton cu feeria sărbătorilor în rândurile de mai jos!

6 ţinute de Crăciun în care vei străluci în acest sezon

Ce trebuie să aibă în comun toate ţinutele de Crăciun? Să te facă să radiezi, să aibă un caracter festiv şi să îţi ofere libertatea de mişcare de care ai nevoie în preajma sărbătorilor. Fie că alegi să te refugiezi în îmbrăţişarea caldă a puloverului său preferat sau te îmbraci în rochia acoperită cu paiete pe care o adori pur şi simplu, nu vei da greş, atât timp cât simţi că emani fericire şi voie bună, aşa cum se cuvine de Crăciun!

Noi am adunat în rândurile de mai jos 6 sugestii de ţinute de Crăciun al căror farmec trebuie musai testat acum!

Pantaloni eleganţi + maletă comodă + accesorii festive

Scoate-ţi la înaintare pantalonii eleganţi, deoarece este momentul să le pui în evidenţă caracterul wow. Recomandarea noastră este să mizezi pe cei în care te simţi însă şi suficient de comod, şi să le alături o maletă comodă, din materiale moi, precum catifeaua sau caşmirul. Modelul cu paiete e stilat şi relaxat, totodată, iar blana artificială aruncată nonşalant pe un umăr face tot farmecul. Ţinuta e minunată pentru un Crăciun cu prietenii!

Noi am pus ochii pe modele superbe de pantaloni de damă eleganţi de la Dasha! Alege tonuri de bleumarin şi pantaloni cu vipuşcă crem cu auriu, pe sufletul sărbătorilor. Verdele e întotdeauna o opţiune de cinci stele!

Pantaloni bleumarin cu vipusca crem cu auriu Edith

Pantaloni verzi cu vipusca neagra Rona

Fustă cu asimetrii + cămaşă + pantofi cu toc

Dacă petreci cea mai frumoasă sărbătoare a anului într-un ambient formal, ai nevoie de combinaţii vestimentare mai elegante. Începe cu o fustă cu asimetrii în tonuri vibrante, căreia să îi alături o cămaşă pe care să o deschei la primii nasturi. Pantofii cu toc reprezintă accesoriul perfect pentru această ţinută!

Fustă midi + pulover călduros + pantofi eleganţi

Ducem ţinuta de mai sus cu un nivel mai jos al preţiozităţii (sau cu un nivel mai sus în ceea ce priveşte confortul) şi compunem o ţinută de Crăciun perfectă pentru o vizită la părinţii iubitului. Înlocuim de această dată fusta cu asimetrii cu un model mai simplu, în carouri, şi apelăm şi la un pulover călduros. Pantofii roşii, eleganţi, sunt la rândul lor un item wow!

Pulover de Crăciun + blugi

De Crăciun stai acasă, cu toţi cei pe care îi iubeşti? Atunci e recomandat să te simţi perfect în elementul tău. Începe cu o pereche de jeans lejeri, cei pe care îi adori. Completează cu puloverul tău preferat, cu model de Crăciun, şi cu o pereche de şosete călduroase. Parcă darurile nu au fost niciodată mai dulci de atât, după părerea noastră!

Rochie cu imprimeu + botine şosetă

Petreci Crăciunul împreună cu iubitul tău şi vrei să fii mai frumoasă ca niciodată? Este musai să apelezi la rochia ta preferată, cea cu imprimeu de vis. Îţi recomandăm să renunţi la modelele mini şi să optezi în schimb pentru o creaţie midi, pe care să o prinzi în talie cu o centură. Botinele-şosetă sunt o opţiune mai potrivită decât pantofii cu toc şi înmiit mai confortabilă. 

Rochie-pulover + fular în carouri + cizme înalte

Cum ar fi putut rochia-pulover să lipsească din galeria itemurilor de purtat cu ocazia sărbătorilor? Acest articol vestimentar face furori prin comoditatea sa, prin moliciunea ispititoare, prin ideea de protecţie şi de bine pe care o reflectă, în ton cu Crăciunul. Un fular oversized în carouri desăvârşeşte acest ansamblu vestimentar, iar cizmele înalte, peste genunchi, se vor dovedi perfecte pentru un Crăciun pe care îl petreci colindând pe la prieteni.

Aceste ţinute de Crăciun se dovedesc perfecte pentru aceste sărbători! Îmbracă-te în ton cu feeria celei mai frumoase zile din an şi nu uita: cel mai important este să te simţi perfect în pielea ta!

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.