Horoscop COMPLET 2019! Anul care vine este MAGIC pentru trei zodii - previziuni astrale detaliate

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 dec 2018, 13:22

Oricum le-ar fi anul nativilor din cele 12 semne zodiacale, toţi vor avea lecţii importante de învăţat.

Pentru ce zodii este favorabil contextul astral al anului 2019 şi pentru ce zodii este mai puţin favorabil, aflaţi în rândurile urmatoare ale horoscopului 2019. 

BERBEC

2019 va fi un an mai bun decât cel care a trecut. Dacă îţi vei stabili ritmul şi îţi vei delimita clar teritoriul şi obligaţiile, vei reuşi, încă din primele trei luni ale anului, să-ţi redobândeşti echilibrul pierdut de ceva timp.

Vei dovedi calităţi de lider incontestabile. Odată ce te vei simţi în siguranţă pe plan profesional, îţi vei îndrepta atenţia către familie şi casă.

Vei cheltui mult pentru ceva reparaţii şi modernizări ale locuinţei, pe care le-ai tot amânat din lipsă de timp şi dispoziţie. Dacă în prima parte a anului cariera va fi pe primul loc, în partea a doua, mai ales din septembrie, viaţa de cuplu şi de familie va înflori, în contextul unei călătorii foarte interesante.

 

TAUR

Începe un an al realizării principalelor obiective. Este adevărat că realizările palpabile ar putea să întârzie chiar până în decembrie, dar câtă vreme te concentrezi pe fiecare pas şi îl evaluezi pozitiv, satisfacţia va fi continuă. Succesul va fi facilitat de sprijinul unui grup puternic – fie că e vorba despre un grup profesional, fie că este familia, cu relaţiile ei influente.

În prima parte a anului, mai ales în mai, va trebui să te abţii de la cheltuielile mai extravagante. Abia din iunie situaţia ta financiară se va relaxa, devenind din ce în ce mai bună către sfârşitul anului. După o lungă perioadă de pregătiri şi acumulări, ultimele patru luni ale anului vor aduce rezultatele aşteptate.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri: