Horoscop zilnic 22 decembrie 2018: O zodie primeste o MARIRE de salariu

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 12:00

Fecioarele primesc o oferta importanta la locul de munca, in timp ce Sagetatorii intra deja in atmostera de vacanta.

Berbec

Iei o decizie radicala bazandu-te pe fapte concrete. Nu faci niciun pas inapoi. Esti foarte determinat ca de data aceasta sa iti duci planul pana la sfarsit.

Taur

In ciuda unor principii la care tineai foarte mult, iei parte la o intalnire. Vrei sa ii oferi omului respectiv o a doua sansa si va fi o decizie foarte buna.

Gemeni

O sa stai cateva ore cu persoane foarte tinere in comparatie cu tine. Nu te asteptai, dar o sa inveti ceva important de la ele. Seara vine cu o surpriza pe linie romantica.

Rac

Faptul ca te-ai contrazis cu cineva in ultima vreme te face sa iei niste decizii surprinzatoare cu privire la echipa ta. Seara ai cateva momente de liniste si o sa iti incarci bateriile

Leu

Nu foarte des te concentrezi numai pe tine, dar acum consideri ca trebuie sa te rasfeti. Cunosti niste oameni deosebiti care te imbogatesc din punct de vedere emotional.

Fecioara

Ti se ofera o oportunitate cu care nu te vei reintalni curand, asa ca fii foarte atent sa nu ratezi sansa. Indeparteaza-te de oamenii care creeaza numai probleme.

Balanta

Risti sa cazi prada unei persoane viclene care incearca sa isi cladeasca un renume datorita muncii tale. Fii foarte atent si nu ceda niciunei tentatii.

Scorpion

Foloseste-te de cunostinte mai vechi pentru a afla detaliile unei afaceri care te-ar putea ajuta sa evoluezi in cariera.

Sagetator

Te bucuri de discutii interesante la locul de munca.

Toata lumea este bine dispusa, semn ca se apropie vacanta de sarbatori.

Capricorn

Cineva incearca sa te convinga sa faci ceva ce nu este neaparat pe placul tau. Incerci ca vezi partea buna si atitudinea aceasta te va ajuta.

Varsator

Ai ocazia sa te afirmi. Trebuie doar sa vorbesti atunci cand trebuie si sa spui ceea ce conteaza.

Nu te implica in discutii neinteresante doar pentru a omori timpul.

Pesti

Trebuie sa te ocupi cu mare grija de ceva ce te-a rugat un amic. Este foarte important pentru prietenul tau, asa ca fii responsabil si da dovada de maturitate.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.