Horoscop zilnic 23 decembrie 2018: O zodie va avea o zi DIFICILA

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 11:50

Racii se gandesc deja cu cine isi vor petrece sarbatorile de iarna, iar Taurii primesc vizita unei persoane dragi.

Capricorn

Nu ai rabdare sa stai sa ii asculti pe cei din jur ce iti povestesc. Gandul tau este departe, la cumparaturi, la Sarbatori, si la plecarea intr-un loc special. Dar ai grija sa nu pari mult prea indiferent cu cei din jur si sa nu ii ranesti.

Varsator

Nu mai ai rabdare pana la momentul impartirii darurilor si ai vrea sa afli de pe acum ce primesti.

Nu te grabi, pentru a nu strica surpriza persoanelor dragi din partea ta.

Pesti

Ai lasat pe ultima suta de metri cumparaturile pentru Craciun si acum ai intrat in criza de timp si fugi din magazin in magazin in incercarea de a gasi cadourile perfecte.

Berbec

Esti emotionat de venirea Sarbatorilor, insa preferi sa nu arati asta celor din jur, ci mai mult sa te bucuri in sinea ta de aceste momente speciale.

Te gandesti ca daca le arati oamenilor ce simti, vei deveni vulnerabil, insa nu este asa. Incearca sa fii mai deschis cu cei din jur.

Taur

Primesti vizita unei persoane foarte dragi si parca nu mai ai chef de facut nimic in afara de a sta cu ea si sa povestiti ce ati facut de cand nu v-ati vazut. Ai grija doar si nu uita ca ai de terminat un proiect de la locul de munca.

Gemeni

Oricat de mult ai vrea sa faci un anumit lucru, trebuie sa te gandesti ca este posibil ca nu intotdeauna lucrurile sa iasa cum vrei tu. Insa tie nici prin gand nu iti trece asa ceva si faci tot posibilul pentru a reusi.

Rac

Ai inceput deja te gandesti la cum o sa iti petrece Sarbatorile alaturi de prieteni si alte persoane dragi si nu prea mai ai chef sa te concentrezi asupra job-ului.

Dar cine ar putea, cand acasa te asteapta mancaruri care mai de care mai gustoase si dulciuri delicioase.

Leu

Astazi o sa ai parte de o surpriza foarte frumoasa din partea unei persoane dragi si asta iti face toata ziua speciala. O sa simti foarte bine din punct de vedere sentimental si spre seara o sa petreci mai mult timp cu persoana iubita.

Fecioara

Te-a deranjat un comentariu facut de un coleg de la locul de munca si acum incerci sa gasesti o metoda sa ii platesti cu aceeasi metoda. Dupa o discutie cu o persoana mai in varsta si mai inteleapta o sa iti dai seama ca nu are rost sa te superi si o sa o ignori total.

Balanta

Uita de griji, stres si de locul de munca si astazi mergi sa vezi beculetele din oras, la cumparaturi sau pe la targurile organizate cu ocazia Craciunului.

O sa vezi ca te vei simti mult mai bine.

Scorpion

Nu ai cum sa opresti timpul in loc ca sa ai timp sa faci tot ceea ce ai in plan si ar fi bine sa te apuci de treaba inca de dimineata, pentru a nu intra in criza de timp.

Sagetator

Ai un nod in gat in legatura cu un eveniment ce va avea loc in curand la locul de munca si te agiti toata ziua pentru a pune la punct pana si cel mai mic detaliu. Din fericire, eforturile iti vor fi rasplatite pe masura.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.