Mos Craciun si surprize inedite, in aceasta seara, de la ora 23:00, in editia speciala “Vulturii de Noapte”!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 dec 2018, 10:49

O editie speciala care dedicata Craciunului incepe in aceasta seara, de la ora 23:00, la Kanal D. Imbracati in haine de sarbatoare, Bursucu, Victor Slav si Catalin Cazacu, gazdele emisiunii, isi asteapta cu nerabdare invitatii.

Ana Maria Barnoschi, Cezar Ouatu, Wilmark, Diana Matei, impreuna cu “Mos Craciun” sunt cei care fac ca editia din aceasta seara sa fie una de exceptie. 

Ana-Maria Barnoschi intra prima in “colimatorul” Vulturilor. Intrebata daca “Mosul” ii va aduce cadouri anul acesta, dar si care este cel mai urat cadou primit vreodata, in dar, de la Mos Craciun, declara aceasta:

 

 

“La mine vine <Mosul> pentru ca am fost foarte cuminte anul acesta. (…) Nu pot sa spun ca am primit vreodata vreun cadou urat, pentru ca mie imi plac, de regula, cadourile. Imi place sentimentul acela, sa descopar ceva…”.

Marturisitrile Anei Maria dau nastere unor discutii amuzante in platoul emisiunii, iar Victor Slav simte nevoia sa intervina.

“Mi-am adus aminte de un banc … apropo de ce spunea Ana-Maria, ca ii place sa desfaca… sa desfaca… …”, spune Victor Slav.

 

 

Care sunt vorbele lui Victor care starnesc instant hohote de ras, in platoul “Vulturii de Noapte”, aflati in aceasta aseara, de la ora 23:00. Tot in aceasta seara vom afla si care dintre invitati a primit cel mai urat cadou de la Mos Craciun.

Nu ratati o editie de colectie, “Vulturii de noapte”, alaturi de gazdele show-ului Bursucu, Victor Slav si Catalin Cazacu, si invitatii acestora, incepand cu ora 23:00, la Kanal D.